E oficial! Aceasta este cea mai periculoasă mâncare pentru inima ta! E chiar mai dăunătoare decât preparatele de la fast-food!

Care este cea mai periculoasă mâncare pentru inima ta! E chiar mai dăunătoare decât preparatele de la fast-food!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

E oficial! Specialiștii au anunțat care este cea mai periculoasă mâncare pentru inimă. Aceasta ete, se pare, chiar mai dăunătoare decât produsele de la fast-food.

Renumitul cardiolog din Mexic Enrique C. Morales Villegas a anunțat că mâncarea mexicană este foarte periculoasă pentru inimă și pentru sistemul cardiovascular. "Aceasta este o combinatie de hrana prajita, mancare nesanatoasa si bauturi racoritoare", a declarat Morales Villegas citat de presa internațională.

E oficial! Aceasta este cea mai periculoasă mâncare pentru inima ta! E chiar mai dăunătoare decât preparatele de la fast-food!

"Oamenii mananca prea mult in fiecare zi, se uita multe ore la televizor, petrec doua ore in fata calculatorului si fac mai putin de 10 minute de activitate fizica", a adăugat Enrique C. Morales Villegas, care susține că stilul de viață al mexicanilor și ceea ce mănâncă sunt extrem de dăunătoare.

Citeste si: O atletă de 25 de ani a fost găsită moartă pe marginea drumului! Margarita se antrena pentru Jocurile Olimpice

Citeste si: Câtă durere! O fetiță de trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei! Mama ei a leșinat când a găsit-o moartă

Citeste si: Bărbatul din Vaslui care își tot viola fiica vitregă o și filma în momentele intime! Ce clipuri video au descoperit anchetatorii

În Mexic, susțin specialiștii după mai multe studii, obezitatea afectează 73% dintre femei, 69% dintre bărbați și 35% dintre adolescenți.

Medicul cardiolog mexican propune ca tensiunea arterială, indiceșe de masă corporală și valorile colesterolului să fie măsurate la fiecare trei ani în cazul tuturor persoanelor cu vârste peste 18 ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate