Vedete

E oficial! Aida Parascan s-a măritat! ”E pe bune?”

Aida Parascan, câştigătoarea unui show culinar vestit, a făcut un anunţ foarte important pe social media, şi anume faptul că s-a măritat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


E oficial! Aida Parascan s-a măritat! ”E pe bune?”icon photo

Aida Parascan a primit foarte multe comentarii la starea sa civilă care apare pe reţelele de socializare, printre care multe urări, dar şi mesaje în care îşi exprimă admiraţia şi uimirea că Aida a luat această decizie.

În 2013, buzoianca Aida Parascan a câştigat concursul de cooking Masterchef, intrând în posesia unui premiu de 50000 de euro. Ulterior, Aida - mamă a trei copii - a fost încercată de viaţă atunci când i-a luat foc casa, dar a ştiut să se redreseze, mai ales că pe plan profesional lucrurile au început să meargă din ce în ce mai bine. Astăzi, Aida Parascan a transmis un mesaj foarte important, şi anume că s-a măritat!

”E pe bune?”, ”Serios?”, ”Felicitări”, ”Casă de piatră, multă sănătate şi fericire!”, ”Să fie într-un ceas bun”, sunt doar o parte din mesajele pe care Aida Parascan le-a primit la postare. 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune