E oficial! Alexandru Arşinel nu mai este director la teatru! Vasile Muraru este în culmea fericirii! Poza pe care şi-o poate pune în ramă

Aşa cum s-a şi anunţat, Alexandru Arşinel a decis să se retragă din funcţia de director al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, iar locul lui a fost luat de Vasile Muraru.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Iar dacă până acum nu era nimic oficial, de curând, odată cu noile piese puse în scenă de Teatrul pe care l-a condus atâţia ani Alexandru Arşinel, s-au tipărit şi noile afişe de promovare.

Astfel, pentru piesa care, de fapt, a marcat retragerea lui Alexandru Arşinel şi care rulează şi acum pe scena teatrului, ”Nepoţii lui Tănase”, a fost tipărit un afiş cu totul şi cu totul special. Anunţându-i pe micii actori care joacă scenetele pline de umor, în josul afişului este precizat şi cine conduce, de fapt, Teatrul de Revistă, în dreptul funcţiei de director fiind trecut Vasile Muraru.
În altă ordine de idei, pentru moment cel puţin, Vasile Muraru nu a primit încă biroul de director. Astfel, susţin sursele noastre, Alexandru Arşinel tot merge la birou, încă din data de 3 ianuarie, ziua în care, oficial, a renunţat la funcţia pe care o deţinea. În acea zi, fără să spună mai nimic celor din jur, şi-a luat câteva dintre lucrurile din biroul său. Uimiţi, cei de acolo au încercat să marcheze momentul, dar el nu a vrut nicio festivitate şi, mai mult decât atât, a plecat repede de la Teatrul Constantin Tănase. Apoi, spre surpriza tuturor, zi de zi, s-a întors la biroul pe care nu l-a eliberat, la fel de taciturn, dându-le de înţeles celor din jurul său că va continua acest obicei.

fara descriere

”Nu se mai ocupă de partea administrativă ca şi până acum, dar vine zi de zi la birou. Vrea să se simtă implicat în continuare în tot ceea ce se întâmplă acolo. Vasile Muraru va avea interimatul de şase luni şi, credem noi, cel puţin tot atât va mai veni şi Arşinel pe aici. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, ne-a spus sursa noastră.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate