E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

Se pare că dragostea și-a găsit puterea să apară și în viața Andreei, căci vedeta este din nou îndrăgostită!

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Andreea Mantea, una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, are tot ce și-ar putea dori o femeie. Este mama unui băiețel superb, are o frumoasă carieră în televiziune, iar în prezent filmează pentru Puterea Dragostei din Turcia și...încă ceva!
Se pare că dragostea și-a găsit puterea să apară și în viața Andreei, căci vedeta este din nou îndrăgostită!
Dacă până acum a preferat să fie discretă cu viața ei amoroasă, de curând, Andreea a spus lucrurilor pe nume.
Într-o postare făcută pe contul ei de instagram, un susținător al emisiunii pe care o prezintă a postat următorul comentariu: "Cât de frumos. Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi", i-a scris internautul, în limba engleză.

Citeste si: Mantea a vrut să știe ce s-a întâmplat între Ricardo și Alex de s-au luat la bătaie! None știe de la ce a pornit totul: "E complexat băiatul"

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Mantea după ce s-a aflat că e într-o relație? E clar! Inima ei e doar pentru el

Citeste si: Andreea Mantea, adevărul despre relația ei! De ce nu a dezvăluit vedeta cine este iubitul ei

 

"I already did!" (n.r. Deja l-am găsit!), a răspuns Mantea, preferând să păstreze un pic de mister.


Andreea Mantea, o mămică de nota 10

Andreea Mantea a avut o viață extrem de activă în ultimii ani, perioadă în care s-a împărțit cu succes între viața de televiziune și rolul de mămică. Prezentatoarea TV l-a crescut singură pe David Mantea, copilul rezultat din relația cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.
În prezent, atât Andreea, cât și fiul ei, au împreună o relație de prietenie cu Cristi Mitrea, considerând că prezența tatălui este importantă în viața copilului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate