E oficial! Anunțul afectează sute de mii de români! Restricțiile se mențin și după 10 iulie. Cine este vizat?

Se menţin restricţiile de la frontierele Marii Britanii pentru cetăţenii români, a anunțat MAE.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

E oficial! Anunțul afectează sute de mii de români! Restricțiile se mențin și după 10 iulie. Cine este vizat?


In articol:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a făcut un anunț în urmă cu puțin timp! Vestea aceasta afectează sute de mii de români. Mai exact, s-a anunțat că se menţin restricţiile de la frontierele Marii Britanii pentru cetăţenii români.

E oficial! Anunțul afectează sute de mii de români! Restricțiile se mențin și după 10 iulie. Cine este vizat?

Din 10 iulie, românii care ajung în Regatul Unit dintr-un stat care nu se află pe lista celor exceptate de la aceste restricţii sunt obligaţi să intre în autoizolare pentru 14 zile. Precizarea vine în contextul în care România nu se regăseşte pe această listă. În prezent în Marea Britanie trăiesc peste 500.000 de români.

Citeste si: Regulile de protecție, ignorate total de români! Imaginile care au stârnit revoltă

Citeste si: Vestea așteptată de milioane de români! Se redeschid restaurantele. A fost anunțată data

Citeste si: Mesajul premierului Ludovic Orban de Ziua Independenței SUA: „România este profund ataşată consolidării relaţiei transatlantice”

„Urmare anunţului autorităţilor britanice din data de 3 iulie 2020 privind lista statelor pentru care se ridică restricţiile de călătorie în contextul relaxării măsurilor de urgenţă aplicate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 (https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-travel-corridors#exemption-rules), MAE precizează că partea britanică a informat, pe canale diplomatice, anterior anunţului public, faptul că, momentan, pentru cetăţenii români se menţin restricţiile existente la frontierele Marii Britanii şi Irlandei de Nord", a transmis MAE.

Astfel, începând din 10 iulie, cetăţenii români care sosesc în Marea Britanie dintr-unul din statele care nu sunt incluse în lista statelor exceptate de la restricţiile de călătorie sunt obligaţi să se auto-izoleze pentru o perioadă de 14 zile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate