E oficial! Când încep ninsorile în București și în întreaga țară

Sfârșitul lunii noiembrie vine cu scăderi bruște de temperatură. Când vor avea loc primele ninsori în România și în București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Potrivit Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) vremea va fi în continuare caldă până spre sfârșitul lunii în curs, mai exact, până pe data de 26 noimebrie. Conform aceleiași surse, temperaturile vor fi mult mai ridicare față de media obișnuită.

După data de 26 noiembrie, temperaturile vor scădea bursc în toată România. Miercuri, 27 noiembrie, termometrele vor arăta 2 grade Celsius pe timpul zilei și doar -5 grade Celsius pe timpul nopții.

Citeste si: Adelina Pestrițu i-a făcut o supriză sexy soțului de ziua lui de naștere și s-a pozat pe Instagram: „Cred că a făcut infarct”

Citeste si: Oana Zăvoranu, acuzată că și-a abandonat bunica la azil! Nu a mai plătit taxa și au dat-o în judecată, iar acum trebuie să plătească o sumă colosală

Citeste si: Tzanca Uraganul și-a completat ”parcul de mașini”! Și-a tras o bijuterie de 100.000 de euro și s-a lăudat tuturor

 

fara descriere

Când încep ninsorile în București

Potrivit accuweather.com, prima ninsoare va avea loc pe data de 12 decembrie, atunci când termometrele vor arăta doar 1 grad Celsius ziua și -4 grade pe timpul nopții.

De asem,enea, începutul lunii decembrie va fi unul ploios în Capitală, iar temperaturile înregistrate ziua nu vor depăși 9 grade Celsius, iar pe timpul nopții, vor fi în jur de 3 grade Celsius.

În Brașov, va ninge pe 26 și pe 26 noiembrie, deși termometrele vor arăta 12 grade ziua.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate