E oficial! Ce s-a întâmplat cu Livian și Bianca de la Puterea Dragostei! Amândoi au recunoscut

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei au recunoscut ce s-a întâmplat cu ei în cadrul emisiunii!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

livian si bianca


In articol:

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, și Bianca Comănici, concurenți la Puterea Dragostei, au reușit să demonstreze cât de frumoasă poate fi iubirea, mai ales atunci când doi oameni se întâlnesc, se cunosc, se respectă și se îndrăgostesc!

Cei doi au oficializat relația chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde Livian și Bianca apar într-o relație. Iată dovada!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei dă din casă: ”Mariana își găsește concubin”

Citeste si: Bianca o să înnebunească când o să vadă imaginile! Livian, scene fierbinți pe yacht, cu Andra și Andreea de la Puterea Dragostei

livian si bianca intr-o relatie pe facebook

Citeste si: Puterea dragostei! Secrete nespuse despre Livian și Andreea. Foști concurenți aruncă bomba! Ce i-a despărțit  pe cei doi! "Ea l-a văzut ca pe o rezervă"

La ce renunță Bianca de la Puterea Dragostei de dragul lui Livian!

De când este îndrăgostită, Bianca s-a transformat. Câștigătoarea sezonului 1 de la Puterea Dragostei și-a găsit în sfârșit perechea în casă, în sezonul 2 al show-ului. Bianca și Livian formează acum un cuplu, iar cei doi îndrăgostiți își doresc să petreacă tot mai mult timp împreună.

Bianca a dezvăluit recent că pentru Livian renunță uneori și la coafura perfectă. ”Prefer să stau cu tine înainte de emisiune și să ne pupăcim, decât să-mi fac părul”, i-a mărturisit Bianca lui Livian într-un live, iar tânărul a fost tare încântat și a răsplătit-o cu un sărut.

Livian a pornit războiul! A luat foc când a aflat ce i-a făcut Bia iubitei lui, Bianca

Livian de la Puterea dragostei a pornit războiul împotriva Biei.

Concurentul de la Puterea dragostei care formează un cuplu cu Bianca a luat foc când a aflat că Bia a vrut s-o lovească pe iubita lui. Prin intermediul mai multor postări pe Instagram, Livian a povestit ce a pățit Bianca și cum Bia le-a luat la bătaie pe Paula și Mariana când cele două fete au sărit în apărarea iubitei lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate