E oficial! El a CONFIRMAT despartirea - Ce cuplu longeviv din showbiz divorteaza desi au doi copii impreuna: "Da, sunt probleme in paradis"

Nick Cannon a confirmat separarea de Mariah Carey, recunoscând că nu mai locuiesc împreună de câteva luni, în timp ce avocaţii negociază termenii divorţului lor, scrie contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereNick Cannon, în vârstă de 33 de ani, şi Mariah Carey, în vârstă de 44 de ani, sunt căsătoriţi de şase ani, dar, potrivit unei declaraţii făcute de soţul cântăreţei, căsnicia lor întâmpină probleme de câteva luni bune.

"Sunt probleme în paradis. Locuim în case separate de câteva luni. Principala mea preocupare sunt copiii", a declarat Cannon pentru The Insider with Yahoo. Cuplul are doi copii, în vârsta de trei ani, gemenii Moroccan şi Monroe.

Apropiaţii cuplului cred că problemele în căsnicia celor doi au apărut după ce Nick Cannon a declarat într-o emisiune de radio, în martie, că a avut aventuri sexuale şi cu alte femei faimoase, printre care vedeta TV Kim Kardashian, iar, într-un alt interviu, a recunoscut că Mariah Carey a refuzat să facă sex cu el înainte de a se căsători.

Declaraţiile ar fi supărat-o foarte mult pe cântăreaţa americană, făcând-o să se simtă "umilită". În plus, Carey ar fi furioasă pentru că soţul ei lucrează foarte mult, în timp ce acesta s-a declarat "neîncrezător", susţinând că a contribuit la bugetul familiei cu 75 de milioane de dolari, din 2011.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate