Vedete

E oficial! Kamara si "amanta" s-au despartit! Madalina si-a facut bagajul si a plecat din casa artistului chiar de ziua lui

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


E oficial! Kamara si "amanta" s-au despartit! Madalina si-a facut bagajul si a plecat din casa artistului chiar de ziua luiicon photo
Kamara s-a tinut departe de scandalurile mediatice, insa inceputul acestui an s-a dovedit a fi dificil pentru el. Divortul de sotia lui, Oana, dar si noua relatie cu Madalina, au creat o confuzie totala in viata artistului.

Dupa ce Oana i-a adus mai multe acuzatii sotului ei, Kamara a incercat sa se apare, atat pe el, cat si pe noua lui iubita, Madalina.


Iata ca dupa ultima lor aparitie la WOWbiz, in care s-au imbratisat si au izbucnit in plans, amintindu-si de povestea lor de dragoste, relatia dintre Kamara si Madalina s-a destramat.

 


Reporterii WOWbiz au surprins-o pe Madalina in timp ce iesea val vartej din blocul in care locuia cu artistul, cu valiza dupa ea. Mai mult, Madalina s-a despartit de Kamara chiar de ziua lui de nastere.

"Da, ne-am despartit. Da, chiar de ziua lui. Ma ajuta prietena mea. Kamara nu e sus, nu am nimic de discutat. Lasati-ma.", a spus ea.

E oficial! Kamara si "amanta" s-au despartit! Madalina si-a facut bagajul si a plecat din casa artistului chiar de ziua lui


Kamara este in continuare un barbat insurat. In momentul in care si-a asumat relatia cu Madalina, lucrurile din trecut erau inca nerezolvate. Cantaretul si-a dorit foarte mult ca Madalina sa nu fie numita "amanta", considerand ca ea este noua lui partenera si persoana care ii este alaturi.
Cei doi s-au cunoscut pe data de 5 ianuarie 2018.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune