E oficial! Livian și Bianca de la Puterea Dragostei părăsesc împreună emisiunea

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei au luat amândoi o decizie importantă în afara camerelor de luat vedere.

Autor: A.M.

In articol:

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei au luat amândoi o decizie importantă în afara camerelor de luat vedere.
Cei doi au discutat despre evoluția lor în emisiune, despre situația lor actuală și au decis să plece.

Și nu oricum, ci împreună.
Livian a fost primul care a venit cu această inițiativă și a povestit totul despre decizie pe vlogul lui.

Citeste si: Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut imaginile compromițătoare: „Sunt lovit. Simt...”

 

"Împreună cu ea am hotărât să părăsim amândoi casa. Inițial, hotărârea a fost să plec eu. Nu am sfătuit-o să facă nimic... Povestea dintre noi e cu multe suișuri și coborâșuri, cu multe picanterii.(...) Și i-am spus zilele trecute, Bianca, uite, eu plec...chit că sunt lucrurile calme în casă. N-are rost să mai rămâi, hai să ne decidem amândoi. Noi nu ne putem permite să mergem la cei din producție să ne lase să plecăm, dar le putem spune indirect și sperăm să înțeleagă. Ea a fost de acord, a zis că da.

Nu i-am promis ceva, e conștientă, fiecare merge pe drumul lui, dar ne avem în inimă unul pe celălalt. O să fim alături unul de altul, sărim în ajutor unul pentru altul.
Nu vreau să dau foarte multe detalii, dar nu am mai vrut să dau atenție, dar sunt tot felul de vloggeri acum care se folosesc de numele noastre și fac tot felul de acuzații. Tu te ridici pe numele meu și pe al ei."
, a spus Livian.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Nelson Mondialu a plătit filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei? Reacția incredibilă a lui Livian

Citeste si: Nelson Mondialu, discuție cu Livian după apariția imaginilor compromițătoare cu Bianca de la Puterea dragostei: "Când am văzut clipul ala cu șampania era să paralizez"

 

Livian, fiul lui Nelosn Mondialu, îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei în scandalul filmulețelor cu ea în ipostaze compromițătoare, care au fost făcute publice în urmă cu câteva zile.

Mai mult chiar, Livian, într-un vlog, a demontat acuzațiile că tatăl său, Nelson Mondialu, ar fi fost cel care a plătit pentru ca respectivele imagini să fie făcute publice.

”Circulă pe internet informația că tata a plătit, că el a vrut să apară clipurile astea ca să ne despartă. Fals! Altă persoană a făcut lucrul ăsta, a difuzat videourile. O să aflați pe parcursurile vlogurilor pe care le va posta atât Bianca, dar și eu. Încercând să nu divulg mare lucru înaintea ei, pentru că ea știe cum vrea să-și gestioneze toată situația, ea știe ce informații vrea să dea”, a spus Livian despre faptul că tatăl său Nelson Mondialu ar fi plătit pentru apariția filmulețelor compromițătoare cu Bianca de la Puterea Dragostei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Berecleanu, criticată dur de o fostă colegă: „E o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă”

Iulian Pîtea îl distruge pe Ghiță de la Survivor România! ”Vorbești mult și prost. Te iei de Elena, care îți aduce hrană”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Puterea Dragostei 22 februarie. Bianca, atacată din toate părțile de ceilalți concurenți! Ce spune Livian despre viitorul alături de ea

Este informația momentului pentru TOȚI ANGAJAȚII din România! Decizia pe care o așteptau MILIOANE DE ROMÂNI

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Bombă: România, ȚARA MILIARDARILOR! Sunt români cu averi de 5 miliarde de dolari fiecare - președintele CCIR

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies