E oficial! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc! Ce s-a întâmplat la miezul nopții! Prima imagine cu inelul

Este fericire mare printre foștii concurenți Puterea Dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Alex Zănoagă nu a mai așteptat momentul, ci l-a creat! Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a pus Siminei inelul pe deget, iar imaginea a fost făcută publică chiar de Simina, pe rețelele de socializare, iar apoi de iubitul ei, acum viitorul soț!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Prima reacție a lui Adrian, după ce s-a aflat că se căsătoresc

Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a postat pe rețelele de socializare o reacție la imaginea postată atât de Simina, cât și de Alex Zănoagă: ”Pentru ăștia care ziceau că se despart! Felicitări!”.

Simina a vorbit despre sarcină

În ultima lună în care a stat în casa Puterea dragostei, Simina a fost acuzată că ar fi gravidă! Tinerei din Timișoara îi era mereu rău, avea fața palidă și, ca bârfele să prindă și mai mult contur, ea purta și ținute lejere, caracteristice femeilor însărcinate.

Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă după Puterea dragostei?! ”Un copil ar fi fost rodul iubirii noastre” 

Și... atunci, care să fie adevărul? Este sau nu Simina însărcinată după Puterea dragostei? Revenită în țară, după finală sezonului 1, bruneta a vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, despre acest lucru. "Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină", a spus fosta concurență pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate