E oficial! WOWbiz e cea mai buna emisiune nocturna! Cifrele de audienta arata un succes rasunator inca din prima saptamana

Distribuie pe:

fara descriere

 

WOWbiz a debutat cu dreptul inca de la prima editie a cele mai bune emisiuni nocturne! Madalin Ionescu si Andreea Mantea au reusit sa ocupe locul doi, imediat dupa "Un show pacatos", in preferintele telespectatorilor.

WOWbiz a strans inca de la prima editie un numar de 700.000 de telespectatori, dintre care 370.000 din orase. Media emisiunii este de 550.000 de telespectatori pe minut in cele 7 editii difuzate pana in prezent, 300.000 fiind din mediul urban.

In doar cateva zile, dezvaluirile bomba si subiectele exclusive i-au facut pe telespectatori sa ramana "lipiti" de postul Kanal D care s-a situat pe locul doi pe intervalul emisiunii, imediat dupa "Un show pacatos" de la Antena 1. Ca sa te convingi singur de succesul emisiunii, urmareste-i pe Madalin Ionescu si Andreea Mantea de luni pana joi, incepand cu orele 22:30, pe Kanal D pentru a savura cele mai bune doua ore ale noptii!

Audienta emisiunilor Wowbiz de pana acum:

Audienta posturilor TV pe intervalul de difuzare al Wowbiz, in intervalul 15-24 octombrie:


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate