E tare-n poante, dar si-n afaceri! Carciuma lui Garcea este cea mai profitabila din Bucuresti! Vezi cati bani a castigat Mugur Mihaescu din afacerea sa

E printre cei mai tari umoristi de la noi, dar a dovedit ca-i tare bun si ca afacerist. Mugur Mihaescu are un mic restaurant cu care insa face bani frumosi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMugur Mihaescu, in pub-ul sau din Centrul VechiPub-ul lui Mugur Mihaescu, situat in centrul vechi al Capitalei, a avut anul trecut un profit de invidiat. De altfel, in topul celor mai profitabile mici restaurante din Romania, intocmit de Consiliul National pentru IMM-uri, pub-ul s-a clasat pe locul doi, scrie Business24. Firma lui Mugur Mihaescu, care administreaza pub-ul “St Patrick”,  a raportat, la finalul anului trecut, un profit brut de 3.033.033 de lei, circa 682.000 de euro. Si cum pe primul loc se afla un local din Cluj Napoca, putem spune ca pub-ul lui Garcea e cel mai tare din Capitala!

Intr-un interviu acordat WOWbiz.ro, la sfarsitul anului trecut, Mihaescu  declara: “In business-ul asta am investit 850.000 de euro. N-am reusit sa-i recupereze pentru ca tot profitul l-am reinvestit.  Subsolul pub-ului l-am deschis acum un an. Am reconsolidat cladirea, am refacut-o si totul s-a facut manual, de aceea a fost foarte costisitor”.

Mugur Mihaescu amana deschiderea celui mai mare club din Centrul Istoric! Afla de ce


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate