„E un îngeraș de acum!” Fratele Raisei, copila omorâtă pe trecerea de pietoni, devastat de lipsa surorii sale. Ce i-a întrebat pe părinți?

Tatăl copilei de 11 ani face dezvăluiri sfâșietoare! El a povestit că fratele mai mic al Raisei îi întreabă de ea.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Familia Raisei Nicoleta trăiește o adevărată dramă, după ce copila, în vârstă de 11 ani, a murit întrun grav accident rutier. Totul s-a întâmplat pe 13 ianuarie, în jurul orei 13:30, pe bulevardul Laminorului din zona de nord a Capitalei.

Raisa și buna ei prietena Marina se întorceau de la școală, iar când au ajuns în fața unei treceri de pietoni s-au luat de mână și s-au uitat de mai multe ori în stânga și în drapta, iar mai apoi au pășit pe zebră. După doar câțiva pași au rupt-o la fugă, căci autospeciala poliției se îndrepta cu mare viteză spre ele. Din nefericire, agentul de poliție care se afla la volan nu era atent la drum și a intrat din plin în cele două. Marina a fost mai norocoasă și s-a ales doar un picior grav rănit, însă Raisa a fost luată pe capotă și abia dupa 50 de metri de la locul impactului Constantin Popescu a frânat, iar copila s-a prăbușit pe asfalt. La scurt timp ea și-a dat ultima suflare. 

Familia copilei este revoltată și speră ca agentul de poliție care le-a băgat fata în pământ să plătească cu vârf și îndesat pentru fapta sa.

Părinții copilei de 11 ani spune că fiecare zi fără fiica lor este tot mai grea și că, afectat este și fratele mai mic al Raisei. 

Fratele mai mic al Raisei Nicoleta întreabă de sora lui

Nu doar părinții sunt devastați, ci și fratele mai mic al copilei. Băiețelul nu a înțeles de ce sora lui mai mare lipsește deja de două zile de acasă, iar pentru că nu a mai stat cu ea și pentru că nu a mai putut să se joace cu ea,

s-a dus să-și întrebe părinții ce se întâmplă. Mama Raisei Nicoleta i-a spus că de acum încolo aceasta nu va mai venit acas decât pe timpul nopții, ca să-i vegheze.

Citeste si: Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa nu avea pregătirea necesară pentru a conduce mașina de serviciu! Ce spune legea?

„A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum“, a spus tatăl Raisei la un post de televiziune.

Ce a dezvăluit polițistul în timpul audierilor 

Treaba cu bocancul a recunoscut-o, cel de la 112 îi dăduse indicații, a recunoscut că nu cunoștea procedurile de prim ajutor. Nu a știut să răspundă la întrebarea unde a făcut cursurile de condus defensive. Mecanismul e foarte simplu: nu a văzut nimic, s-a trezit cu o bubuitură și a pus frană. El în continuare merge pe aceeași ipoteză, că a verificat trecerea de pietoni și nu era nimeni acolo.

Citeste si: Polițistul care a omorât-o pe Raisa a dat primele declarații în fața anchetatorilor! Cum justifică tragedia comisă: „A recunoscut”

A spus că nu era atent, singurul lucru recunoscut că avea viteză excesivă. N-a putut să precizeze. Din declarații reiese clar că au venit colegii la fața locului și el spune că i-au dat geaca jos să nu îl linșeze colegii acolo. A rezumat că în ziua respectivă nu se afla în misiune, girofarul îl avea pornit pentru că, atenție, voia să se asigure că este vizibil. Asta reiese din declarațiile lui. Nu în ultimul rând, când a produs accidentul el spune în continuare că nu a văzut nimic și nici nu și-a dat seama că au fost două victime ”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul părinților Raisei Nicoleta, după audierile care au avut loc în cursul zilei de astăzi. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Marinei, cealaltă fată lovită de agentul de poliție, face dezvăluiri cutremurătoare de la locul accidentului: „Am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească”

Tatăl Raisei, noi dezvăluiri de la locul tragediei! Cum s-au purtat cu el colegii polițistului care i-a omorât fata: „Mi-au spus că să termin cu circul şi mă împingeau”

Serghei Mizil, afectat de moartea Raisei Nicoleta, fetița de 11 ani ucisă de un polițist: „Am stat în pat și am plâns”

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Vladimir Putin a dat ordinul! Alertă lângă România. Se întâmplă fix în Marea Neagră

Primești aproape 60.000 euro dacă te muți cu familia în această zonă. Au început să vină doritori din toată lumea

Alertă alimentară în România! Produs Salmonella la Lidl

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies