Ea a fost femeia secretă din viața lui Fizz! Legătura lor a stârnit multe controverse, mai ales după cearta femeii cu Bianca Drăgușanu

Fizz are o listă întreagă de cuceriri feminine, însă una dintre ele a fost o adevărată bombă sexy

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Fizz a revenit în prim-plan după ce, în urmă cu două săptămâni, și-a făcut apariția în casa Puterea DragosteiCiteste si: Andra de la Puterea dragostei, momente de panică! A ieșit de urgență din casă: „Nu știu ce am...”

Fizz vrea acum să își găsească iubirea la Puterea dragostei

Bogdan Croitoru, acum în vârstă de 40 de ani, a fost un adevărat playboy la începutul anilor’2000, însă, intrat într-un con de umbră, bărbatul își dorește mai nou să își găsească partenera în show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Până în acest moment, din păcate, nimic nu i-a ieșit lui Fizz, întrucât pe rând, atât Andra, cât și Paula nu au percutat la ”săgețile” trimise cântăreț. Mai mult, băieții din emisiune și, în special, Bogdan Mocanu l-au atacat permanent că nu are succes la reprezentantele Evei și indicat ar fi să se lase ”de meseria de cuceritor”.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Am refuzat să merg la alte spitale...”

Citeste si: Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent s-a logodit cu Ana de la Mireasă pentru fiul meu

fara descriere

Fizz a fost cuplat cu o bombă sexy! Ce nume de scenă avea tânăra apetisantă

Ce nu știe Bogdan Mocanu însă este faptul că, în anii lui de glorie, Fizz a fost cuplat cu o bombă sexy. Pe numele ei de ”scenă”, Eva Brown, tânăra  arăta senzațional și, de multe ori, la vremea respectivă, a fost comparată cu Bianca Drăgușanu.  Acest lucru nu îi prea plăcea fetei, astfel că, la un moment dat a luat foc şi a sărit la gâtul blondei, susţinând că ea e naturală şi, de aceea, e mai frumoasă. “Chiar dacă suntem amândouă din Hunedoara, nu înseamnă că mai avem şi altceva în comun. Eu sunt mai bună decât Bianca Drăguşanu”, spunea Eva pe atunci.

Din păcate după ce Fizz a fost cuplat cu o bombă sexy ca Eva, pe care intenționa la un moment dat să o ia de soție și să facă și  nuntă mare, căci ”dacă nu el, atunci cine?”, acum, așa cum mărturisește chiar bărbatul, fetele de la Puterea dragostei nu mai se încadrează în standardele lui. ”Voi rămâne în show până când va intra o persoană potrivită și pentru mine”, a spus cântărețul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate