Ea e cantareata care si-a inspirat imaginea din celebrele anime-uri japoneze Manga! Alyanna Lu colectioneaza bete pentru par!

E sexy si frumoasa si are un stil unic cu care isi doreste sa se impuna pe piata muzicala din Romania. Alyanna Lu si-a inspirat imaginea din celebrele anime-uri japoneze Manga, avand acasa o adevarata colectie de obiecte de par asiatice adunate de-a lungul anilor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere“Imaginea mea este inspirata din celebrele anime-uri japoneze Manga, este un look ce ma caracterizeaza: asiatic si zu-zu, asa ca mine, este parte din personalitatea mea. Acasa am o colectie intreaga de obiecte de par asiatice adunate de-a lungul anilor. De obicei, in calatorii, oamenii cumpara magneti de frigider, eu cumpar bete pentru par si un numai. Ciorapeii Manga si mastile de tot felul sunt doar o parte din micile mele nebunii pe care le mai colectionez”, ne dezvaluie artista.

Alyanna Lu a plecat in Spania acum zece ani, acolo unde a locuit pana acum si pana cand si-a dat seama ca un poate trai fara muzica. E pasionata de dans acrobatic si teatru muzical si a absolvit Scoala de Arte in Spania.

S-a lansat in Spania cu o piesa compusa in Romania de Mihai Ristea

Piesa cu care Alyanna Lu a intrat pe piata muzicala romaneasca se numeste “Go!”. Este compusa si produsa in Spania, impreuna cu Noel Pastor, un producator de prestigiu care are 3 nominalizari la Grammy la activ. In Spania, cantareata s-a lansat cu o piesa compusa in Romania de Mihai Ristea ( We party every day ).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate