Ea e cea mai sexy clarvăzătoare din România! Beatrice are 90-60-90, scoate argintul viu și vindecă impotența

Vrăjitoarele, clarvăzătoarele și vindecătoarele trec la un alt nivel. Unul 90-60-90!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cea mai sexy clarvăzătoare din România se numește Beatrice Milena și locuiește (unde altundeva decât) în Chitila. Beatrice e frumoasă de pică și și-a lansat relativ recent o pagină de socializare în care deschide gratis cărțile de tarot. O face live și cu o delicatețe rar întâlnită la o lucrătoare în domeniu.

Cu unghii lungi, făcute cu gel, îmbrăcată nu sexy dar provocator, cu buzele lucrate și sprâncenele perfect realizate, clarvăzătoarea și-a făcut deja un nucleu dur de fani. Unii nu sunt interesați neapărat de tarot, după cum se poate vedea și în comentarii, ci și de alte calități ale tinerei. Calități pe care însă, se pare, le păstrează doar pentru o singură persoană: conform paginii de socializare, Beatrice este căsătorită.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

Citeste si: Maria Ghiorghiu: ”Sub casă sunt două cadavre”! Clarvăzătoarea spune că anchetatorii ar trebui să sape sub locuința lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Luis Lazarus detonează bomba în cazul Caracal: ”Dacă a fost cerere, de la Deveselu, pentru prostituție, a apărut și oferta, de la clanurile interlope!”

Citeste si: Luis Lazarus detonează bomba în cazul Caracal: ”Dacă a fost cerere, de la Deveselu, pentru prostituție, a apărut și oferta, de la clanurile interlope!”

Beatrice: ”Împreunez familii dezbinate și vindec alcoolismul”

fara descriere

Totuși, frumusețea și tinerețea ar putea reprezenta un marketing bun pentru o tânără la început de drum în orice domeniu, fie el și unul supranatural. Pentru că Beatrice promite tot pachetul: dezleagă farmece și blesteme, dezleagă cununii, acoate argintul viu, aduce fericirea în familie și spor în afaceri, prepara licori pentru dragoste, înțelegere, noroc, etc. Dar asta nu este tot! Beatrice promite că vindecă inclusiv... impotența. Iar dacă nimic dintre astea nu se întâmplă, măcar rămâi cu o amintire frumoasă.

fara descriere

”Dețin cele mai puternice ritualuri, descântece, secrete, leacuri, plante, uleiuri făcătoare de minuni. Toate acestea folosite pentru a îndepărta răul și a alina suferința oamenilor, ajut în afaceri, carieră, bani, aduc persoana iubită înapoi, îi unesc pe cei despărțiți, împreunez familii dezbinate, vindec alcoolismul, impotența, depresiile, durerile de cap și picioare, dezleg cununii, farmece și blesteme”, promite sexy-clarvăzătoarea într-o postare pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate