angajeaza amanta pentru sot, thailanda

Ea e soția care angajează amantă pentru soțul ei.

Diverse

Ea e femeia care angajează amantă pentru soțul ei. Ce salariu oferă și ce trebuie să facă de acei bani

O femeie a postat un anunț ciudat, în care spune că vrea să angajeze amante pentru soțul ei.

De obicei, femeile nu suportă nici măcar gândul că iubitul sau soțul lor ar face dragoste cu o altă femeie. Ei bine, există însă și excepții de la această „regulă”.

Pattheema este o femeie în vârstă de 44 de ani care locuiește împreună cu soțul ei în Thailanda. Doamna a devenit cunoscută lumii întregi după ce a postat un anunț de angajare ce poate fi catalogat cel puțin interesant.

angajeaza amanta pentru sot, thailanda

Ea e soția care angajează amantă pentru soțul ei.

[Sursa foto: Captură foto]

Citeste si: Alexandra, amanta preotului din Iași, a spus cum a ajuns să uite de cele sfinte: „M-a întrebat cum sunt cu soțul meu, ce facem, cum facem”

Femeia care angajează amante pentru soțul ei

Femeia nu este geloasă și nu îl suspectează pe soțul său că ar avea vreo relație extraconjugală. Ba chiar mai mult, își dorește chiar ea să introducă una sau mai multe partenere în viața lor.

Mai exact, thailandeza a anunțat pe TikTok că își dorește să găsească trei amante pentru soțul ei. Bineînțeles, doamna nu se așteaptă ca femeile să fie interesate de anunț benevol, așa că Pattheema s-a hotărât să transforme rolul de amantă într-un adevărat job, pentru care este dispusă să plătească destul de bine.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu. O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei”, a anunțat femeia, în anunțul controversat.

Și pentru că e dispusă să plătească, doamna are și cerințe de la femeile care urmează să intre în viața familiei ei. Pattheema vrea ca amanta să aibă între 30 și 35 de ani și să aibă măcar studii liceale finalizate.

De asemenea, aceasta trebuie să aibă toate analizele la zi și să demonstreze că nu suferă de HIV.

Pentru că se aștepta să fie întrebată dacă nu va fi geloasă pe amantele plătite ale soțului ei, femeia a precizat că nu o să aibă nicio problemă cu cele care vin în casa și în patul ei.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

„Vă garantez că nu ne vom certa. O să îi permit soțului meu să aleagă cu cine se culcă noaptea. Fără program, poate alege el singur”, a spus soția.

Femeia a ajuns să ia această decizie pentru că suferă de depresie cronică și simte că nu mai poate să îi ofere soțului ei tot ce are acesta nevoie.

Citeste si: Alina Kabaeva, vizată direct de SUA. Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Putin

Înainte să fie șters, anunțul thailandezei a strâns 56 de mii de like-uri și peste 2000 de comentarii. Până la urmă, Pattheema a reușit să angajeze o femeie. Amanta are 33 de ani și este chiar una dintre prietenele thailandezei.