Ea e femeia pe care a  vrut să o înşele primarul ce a făcut propuneri sexuale pe facebook! Constantin Cârciumaru e însurat de 40 de ani, iar fiica sa l-a făcut bunic!

E clar că primarul care a făcut propuneri sexuale pe facebook e însurat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Nu mai e un secret că primarul care a făcut propuneri sexuale pe facebook e însurat. Constantin Cârcimaru, primarul comunei Coțofenii din Față, județul Dolj, a devenit celebru după ce i-a făcut propuneri indecente unei femei, căreia i se lăuda cu experiența sa sexuală. „Arata-mi p… te rog”, „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă”, „Abia aştept să intru în tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care edilul le-ar fi trimis femeii. (vezi ce avere are primarul Cârciumaru)

Citeste si: Mama lui Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a murit. Informații EXCLUSIVE

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Citeste si: Marcel Toader putea să moară milionar dar s-a lovit de Nicușor Dan! Cum a ajuns politicianul să-i marcheze definitiv destinul afaceristului | DEZVĂLUIRI

Primarul care a făcut propuneri sexuale pe facebook e însurat: "Am mai făcut o glumă, o greşeală" 

Conversaţiile edilului Constantin Cârciumaru au ajuns şi pe masa prefectului de Dolj, care le-a trimis la poliţie, deoarece femeia s-a plâns că se simte hărţuită. Primarul susţine că nu el a scris acele lucruri şi se consideră victima unui grup de interese, care i-ar fi spart conturile de socializare, dar nu neagă că a mai făcut o glumiţă şi că unele lucruri sunt adevărate. „Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, s-a apărat Constantin Cârciumaru.

fara descriere

Primarul care a făcut propuneri sexuale pe facebook e însurat: "Mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am făcut” 

Se ştie că primarul care a făcut propuneri sexuale pe facebook e însurat. Constantin Cârciumaru este însurat de peste 40 de ani cu Elena. "Avem aproape 40 de ani împreună, mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am făcut”, a postat Cârciumaru în 2018. Cei doi au împreună o fiică, care a născut acum câţiva ani, astfel că Cârciumaru a devenit bunic. Pe paginile de socializare, primarul pozează în familist convins şi în om credincios, care se reculege la biserici şi mânăstiri.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate