Ea e fica celui mai bogat roman! Afacerea ei insa e pe pierdere

Adina Niculae este fiica cea mica a celui mai bogat roman si detine pachetul majoritar de actiuni la compania Inter Aviation, care are ca domeniu de activitate transport aerian. Numai ca firma a raportat in anul fiscal 2013 pierderi importante.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAdina, alaturi de tatal ei, Ioan NiculaeFirma a raportat in anul fiscal 2013 pierderi de 332.000 de lei la venituri totale de 338.000 de lei, potrivit datelor dispponibile la Ministerul Finantelor. Mai mult, Inter Aviation are datorii de peste 20 de milioane de lei (circa 5 milioane de euro) si a incheiat anul cu trei angajati.
Conform gandul.info, Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a investit in vara anului 2011 circa 6,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro în achizitia unui avion si a unui elicopter, pentru a le opera in regim de taxi aerian. "Am cumparat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri si un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate in regim de taxi aerian de catre firma Inter Aviation. Firma este detinuta in proportie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind in proprietatea InterAgro", a declarat la acea vreme Ioan Niculae pentru revista Business Magazin.fara descriere

Adina Niculae are 25 de ani si lucreaza in afacerea tatalui ei, Ioan Niculae, de trei ani, din pozitia de vicepresedinte al grupului InterAgro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate