Ea e romanca de 27 de ani din Ramnicu Sarat care lucreaza cu Armani, Christian Lacroix sau Karl Lagerfeld - VEZI cum a ajuns la aceasta performanta

Janina Nectara (27 de ani) e licentitata in politici de marketing, in cadrul ASE din Bucuresti.

Distribuie pe:

fara descriereConcomitent a urmat si cursurile Facultatii de Stiinte Politice, de la SNSPA Bucuresti. N-a mai apucat sa-si dea cea de-a doua licenta, fiindca s-a ivit o oportunitate in Franta, pe care n-a putut s-o refuze. Azi e studenta in ultimul an la design vestimentar, la Universitatea de Vest, si petrece cam jumatate de an departe de tara. Spune ca nu s-a mutat definitiv din Romania, dar ajunge in Bucuresti doar in weekendurile in care nu participa la evenimente de moda sau nu e invitata pe la vreun cocktail cu pretentii.

Povestea ei a inceput in 2009, cand lucra la o firma de consultanta politica, dar nu o multumea mai nimic. Simtea ca, pur si simplu, nu isi gasise vocatia. S-a „autoproclamat” nepotrivita la locul de munca, a gasit un soi de incompatibilitate. „Pentru fiecare profesie, trebuie sa ai o anumita structura psihologica. Teoria nu se compara cu practica, iar mie mi-a placut doar teoria”, a povestit Janina Nectara intr-un interviu pentru Incont.ro.

Citeste aici povestea ei


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate