Ea e românca de care s-a îndrăgostit ”medicul” Matteo Politi! ”Sunt enorm de fericit cu această persoană”

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat fără să fie medic, iubește din nou, iar noi am aflat cine este partenera luid e viață.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Matteo Politi s-a îndrăgostit până peste cap de o româncă, la scurtă vreme după ce a părăsit arestul poliției. Bruneta care i-a furat inima se numește Diana iar cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare. Diana are cam aceeași vârstă cu ”medicul” și are un copil dintr-o relație anterioară.

fara descriere

Până în acest moment, femeia nu a făcut publică relația cu Matteo Politi însă a postat în aceeași zi cu italianul că a intrat într-o relație. Ea a postat în schimb câteva imagini alături de Politi și de o altă prietenă a ei și i-a luat apărarea în momentul în care o prietenă virtuală i-a spus că Politi este ”cam dubios”. Bruneta a replicat atunci că prietenul ei este vinovat doar de faptul că a avut încredere în persoane nepotrivite care în loc să-l ajute i-au făcut mai mult rău.

fara descriere

”Ce pot să zic? Sunt enorm de fericit acum cu această persoană. Nu este falsă și nu e cu mine pentru alte motive. Este o persoană bună”, a spus Matteo Politi după ce WOWbiz.ro a publicat în exclusivitate informația că ”medicul” e îndrăgostit.

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, s-a apucat de sală! Uite cum arată la bustul gol FOTO

Citeste si: Matteo Politi, medicul impostor, a recunoscut: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică”. Cum se apără italianul și ce studii spune că are

Citeste si: ȘOC! Rafaela de la Puterea dragostei a ajuns la spital. "Mi s-a făcut rău, nu mă mai puteam ține pe picioare"

Matteo Politi, eliberat acum 2 luni

fara descriere

Matteo Politi, ”medicul italian cu opt clase”, a fost arestat la începutul acestui an, după ce a încercat să iasă fraudulos din țară, deși era pus sub urmărire. Bărbatul este acuzat pentru practicare ilegală în câmpul muncii a unei meserii care implică viața omului: meseria de doctor. Eliberat în urmă cu două luni, dar pus sub control judiciar, italianul se distrează prin cluburi, merge la sală și nu ratează nici o emisiune televizată, în care își susține nevinovăția.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate