Ea e viitoarea stea a muzicii populare româneşti? Elisa Popovici n-a împlinit încă 10 ani, dar are un talent imens

E micuţă, are o voce puternică, o voce de privighetoare.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Are aproape 10 ani, însă specialiştii o văd în viitor o stea pe scena muzicii populare. Elisa Popovici cântă de mai bine de trei ani, are nenumărate diplome şi trofee si a reusit sa impresioneze publicul.

De vocea Eliseo Popovici, care nu-i trădează vârsta fragedă, se tem deja mai toţi concurenţii la festivalurile-concurs din ţară. Copila din Bals, judeţul Olt, are aproape 10 ani, este îndrăgostită iremediabil de vocea Mariei Lătăreţu, căreia îi cântă cu mare plăcere melodiile. Primul ei concurs  a fost "Festivalul Copiilor Maria Lătăreţu" unde a reuşit sa câştige locul 2. De atunci, timp de aproape 2 ani, a reuşit sa câştige peste 30 de trofee naţionale si internaţionale de folclor. Desi a inceput cu muzica clasica la doar 6 anisori, deocamdată nu se vede pe scenă, strălucind, decât în costum popular.

fara descriere

"De la 6 ani a început cu muzica clasică, dar a simţit ca este atrasă mai mult de muzica populară. Elisa s-a nascut in Italia unde a stat pana la 6 ani. Prima ei medalie a luat-o la un concurs de înot, din nordul Italiei, in anul 2013. De mica canta mereu la un sprei prin casă si am decis impreuna cu sotul meu sa o ducem la canto. Am inscris-o la "Scoala populara din Slatina", iar primul ei concurs a fost "Festivalul copiilor Maria Lătăreţu" unde a reuşit sa câştige locul 2. De atunci timp de aproape 2 ani a reuşit sa câştige peste 30 de trofee  naţionale si internaţionale", ne-a povestit Cristina, mama Elisei Popovici.

Elisa Popovici este sufletista, zambareata si i se spune gropiţa, asta pentru ca are gropite in obrajori. Micuta artista isi doreste pe viitor sa aiba propriile piese, iar in prezent lucreaza deja la prima ei piesa.

fara descriere

In prezent, Elisa Popovici face parte din Ansamblul Poarta Olteniei si Ansamblul profesionist  Maria Tanase din Craiova, pregătit de prof. Magureanu Marius. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate