Ea este actrita care detesta sa fie mama: "Copiii sunt precum ursuleţii koala"

Actriţa americană Claire Danes, care are un băieţel de un an şi nouă luni cu soţul ei, actorul britanic Hugh Dancy, a declarat că uneori detestă să fie mamă, precizând că şi căsnicia poate fi foarte dificilă, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereClaire Danes, celebră pentru rolul agentului CIA Carrie Mathison din serialul TV "Homeland: Reţeaua terorii", a declarat, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Harper's Bazaar, că rolul de mamă este dificil.

"Este o provocare incredibilă să fii mamă, dar încă simţim nevoia să vorbim despre asta în termeni foarte romantici. Şi nu este doar asta. Toţi detestăm uneori acest lucru şi simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta, de responsabilitate. Poţi să o iei razna şi nu există un buton de oprire. Pentru mine, adaptarea la noul rol a fost cea mai grea. Te simţi tot timpul legat fizic de cineva. (Copiii, n.r.) sunt precum ursuleţii koala, simţi mereu responsabilitatea de a fi fizic tot timpul lângă ei, astfel încât ei să se poată agăţa de tine. Este un lucru destul de primitiv", a spus Claire Danes.

În legătură cu căsnicia sa cu actorul britanic Hugh Dancy, cu care s-a căsătorit în 2009, Claire Danes consideră că a fi într-o relaţie este "mult mai distractiv" decât viaţa de una singură.

"Îl iubesc cu adevărat. Şi îmi plac lucrurile dificile.. Ştiţi, căsnicia este dificilă, dar sunt pregatită. Nu fac nimic întâmplator, aşa că întâlnirile nu sunt preferatele mele. M-aş căsători cu toţi cei cu care am o întâlnire romantică. Când l-am întâlnit pe Hugh eram singură pentru prima dată şi abia aşteptam să văd cum e, mă cam lăudam, «Ce-o să mă distrez!». Şi apoi l-am înâlnit pe Hugh. Îmi place să fiu într-o relaţie, este mult mai distractiv. Ai atâtea oportunităţi de a evolua dacă eşti interesat de celălalt. Este ca un exerciţiu frumos", a mai spus actriţa.

Actriţa americană Claire Danes, în vârstă de 35 de ani, a câştigat Globul de Aur, în 2013, pentru rolul din popularul serial TV "Homeland: reţeaua terorii". Ea mai are în palmares alte două Globuri de Aur - pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011) - şi un premiu Emmy, pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin" şi alte două pentru rolul din "Homeland".

Claire Danes s-a remarcat şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate