Vedete

EA este bomba sexy care a fost nedespartita de Codin Maticiuc la Neversea. "S-au pupat, au dansat". E prima femeie langa care a fost surprins afaceristul dupa despartirea de Flavia. FOTO!

Codin Maticiuc, ipostaze romantice cu un model sexy. I-a facut "marcaj strans" la Neversea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Codin Maticiuc a lasat in ultimii ani viata amoroasa pe planul secund, preferand sa se dedice actoriei, promovarii de evenimente si branduri, dar si afacerilor familiei. A avut o relatie de doua luni cu "matinala" Flavia Mihasan, apoi...liniste totala pe plan sentimental.

Cel putin la nivel declarativ, caci in realitate protagonistul nostru nu a devenit imun la farmecele sexului frumos. La festivalul Neversea, de exemplu, fostul "Crai de Dorobanti" a fost foarte apropiat de o tanara extrem de sexy, frumoasa si focoasa.

"La Neversea, Codin a fost nedespartit de o bruneta de "Champions League", cum spun mondenii. Au stat la aceeasi masa, s-au pupat, au ras, au dansat. Ea este un model destul de cunoscut. Porecla ei este Marinova si arata demential", a spus o sursa din lumea mondena.

Ei bine nu putem sa ne contrazicem sursa intrucat am intrat si noi in posesia unor poze cu modelul respectiv. Este intr-adevar o bomba sexy si nu ne-ar mira ca tanara sa-l fi zapacit de tot pe milionar.
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate