Vedete

EA este bomba sexy care a fost nedespartita de Codin Maticiuc la Neversea. "S-au pupat, au dansat". E prima femeie langa care a fost surprins afaceristul dupa despartirea de Flavia. FOTO!

Codin Maticiuc, ipostaze romantice cu un model sexy. I-a facut "marcaj strans" la Neversea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


EA este bomba sexy care a fost nedespartita de Codin Maticiuc la Neversea. "S-au pupat, au dansat". E prima femeie langa care a fost surprins afaceristul dupa despartirea de Flavia. FOTO!icon photo

Codin Maticiuc a lasat in ultimii ani viata amoroasa pe planul secund, preferand sa se dedice actoriei, promovarii de evenimente si branduri, dar si afacerilor familiei. A avut o relatie de doua luni cu "matinala" Flavia Mihasan, apoi...liniste totala pe plan sentimental.

Cel putin la nivel declarativ, caci in realitate protagonistul nostru nu a devenit imun la farmecele sexului frumos. La festivalul Neversea, de exemplu, fostul "Crai de Dorobanti" a fost foarte apropiat de o tanara extrem de sexy, frumoasa si focoasa.

"La Neversea, Codin a fost nedespartit de o bruneta de "Champions League", cum spun mondenii. Au stat la aceeasi masa, s-au pupat, au ras, au dansat. Ea este un model destul de cunoscut. Porecla ei este Marinova si arata demential", a spus o sursa din lumea mondena.

Ei bine nu putem sa ne contrazicem sursa intrucat am intrat si noi in posesia unor poze cu modelul respectiv. Este intr-adevar o bomba sexy si nu ne-ar mira ca tanara sa-l fi zapacit de tot pe milionar.
 

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune