Ea este celebra ”sora mia”! Cât de bine seamănă aceasta cu Simina de la Puterea Dragostei

Simina vorbea mereu în casa de la Puterea Dragostei despre ”sora mia”, iar această vorbă a devenit celebră.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Simina în casa Puterea Dragostei


In articol:

Simina vorbea mereu despre sora ei, la Puterea Dragostei, cele două fiind extrem de apropiate. Simina care este bănățeancă are accent specific zonei, și spune ”sora mia”, vorbă care a rămas celebră în casă, dar și în afara ei. Cel care făcea glume pe seama expresiei ”sora mia” era Jador, iar inițial Simina s-a arătat deranjată, apoi însă a acceptat și ea glumele.

Citeste si: Șocant! Mama Siminei a leșinat când a aflat vestea! Momente cumplite pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei

”Sora mia” a ajuns un fel de marcă înregistrată, iar Simina s-a hotărât să facă și tricouri cu acest mesaj.

Andreea, sora mia a Siminei de la Puterea Dragostei

Cine este de fapt sora mia a Siminei de la Puterea Dragostei?

Andreea, sora Siminei este o tânără extrem de frumoasă, care seamănă foarte mult cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sora mia a fost susținătoarea numărul 1 a Siminei cât tânăra a fost în competiția Puterea Dragostei, dar și confidenta acesteia. Simina a povestit că sora ei a fost prima care a aflat de relația cu Alex Zănoagă și cea care a susținut-o mereu. 

Citeste si: Simina, prima reacție după ce Jador a spus că este însărcinată! ”Am copil în burtă”

Simina de la Puterea Dragostei își dorește un copil cu Alex Zănoaga

Simina a fost printre finalistele sezonului 1 de la Puterea Dragostei. Ea și-a găsit dragostea în casă și trăieșete și acum o frumoasă poveste de iubire cu Alex Zănoagă. Cei doi locuiesc împreună, s-au logodit și au plan o căsătorie anul viitor.

Citeste si: Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată cu Zănoagă! Cum a aflat că fosta lui iubită va deveni mamă în curând

Simina, primele declarații după ce a ieșit de la Puterea Dragostei: ”Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii…Îmi doresc foarte mult un copil. Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca. Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș”, a spus Simina la Teo Show.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate