Ea este Eugenia, asistenta care a găsit-o moartă pe directoarea de îngrijiri din Piatra Neamț. Femeia este devastată de durere și face un apel către toate femeile abuzate

Ea este Eugenia, colega asistentei care a sfârșit ucisă de propriul ei soț. Femeia a povestit îngrozită momentul în care a deschis ușa cabinetului și a văzut trupul femeii într-o baltă de sânge.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Eugenia Antoche a povestit cu ochii în lacrimi că ea ar fi trebuit să preia funcția după ce Anca fusese numită în postul de director de îngrijiri al Spitalului.

Citeste si: Declarația halucinantă a criminalului directoarei din Piatra Neamț: „Am vrut să o felicit”

Citeste si: Românca lui Dan Bilzerian s-a măritat cu un fotbalist! Cum arată și ce face acum bucureșteanca?

Citeste si: Incredibil: Ce reacție a avut Raluca Munte de la Puterea Dragostei la nunta Siminei cu Alex Zănoagă! S-a întins pe jos și a surprins pe toată lumea!

Colegii Ancăi Patriche spun că femeia a cerut ajutorul celor din jur când a început să fie victima bătăilor soțului ei 

„Am fost de serviciu. Suntem martorii unei tragedii care ar fi putut fi evitată dacă legislaţia în vigoare ar proteja mai mult victimele violenţelor conjugale. A cerut ajutor, din câte am înţeles, dar nu a fost suficient. Un mesaj pentru femeile victime ale abuzurilor: Cereţi ajutor, cereţi ajutor colegilor, prietenilor, vecinilor, iar cei care află să ofere acest ajutor”, spune femeia, cu ochii în lacrimi, potrivit Mediafax.

Eugenia nu a putut spune foarte multe despre momentul în care a găsit-o pe colega ei moartă, șocul și groaza fiind vizibile pe fața femeii.

fara descriere

„Am deschis o uşă, unde am găsit-o pe colega noastră agresată. Era grav. Nu s-a putut face nimic”, afirmă Eugenia Antohe.

Asistenta povesteşte despre bucuria pe care o simţea Anca Patriche, deoarece fusese numită în postul de director de îngrijiri pe care și-l dorea de foarte multă vreme. Cele două colege s-au întâlnit ieri pe holurile spitalului și au schimbat câteva vorbe cu puțin timp înainte de tragedie.

„Era proaspăt numită pe postul de director de îngrijiri, era mulţumită că a câştigat acest concurs prin muncă. Îl merita. O persoană minunată din toate punctele de vedere şi toţi colegii sunt în asentimentul meu”, mai spune colega asistentei ucise. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate