Ea este femeia care luptă neîncetat pentru Jador! În miezul nopții a povestit prin câte trece pentru cântăreț: „Va fi soțul meu. Pur și simplu îl iubesc”

Mariana este tânăra care luptă neîncetat pentru Jador! Tânăra crede cu tărie că artistul va fi soțul ei.

Autor: Ioana Nicoleta

Jador

Jador este artistul moemntului. Manelistul și-a făcut o super-carieră după ce a participal la Puterea Dragostei, emisiunea în care oamenii s-au îndrăgostit, instant, de el. Carismatic, glumeț și cu o carieră care se dezoltă din ce în ce mai mult, nenumărate femei se declară îndrăgostite de tânărul cântăreț.

Aseară, pe parcursul nopții de miercuri spre joi, la fel a făcut și Mariana: tânăra fostă concurentă Puterea Dragostei și-a declarat, încă o dată, public, iubire pe care i-o poartă lui Jador.

femeia pare extrem de afectată de ce se întâmplă între cei doi, pentru că Mariana se află momentan în Republica Moldova, de unde nu poate pleca până nu își rezolvă anumite probleme ce țin de muncă. 

Mariana a povestit că nu știe când va veni la București, dar a spus că îl așteaptă pe Jador la Chișinău, pentru că el este bărbat și el trebuie să facă primul pas.

Citeste si: „Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Fosta concurentă s-a declarat deranjată de toate mesajele pe care le primește în legătură cu Jador, făcând un anunț dur, adresat fanelor lui Jador: „ L ăsati-mă în pace toate gagicile lui, că oricum

n-o să-l aveți, că nu semăți cu el!”

Mariana a continuat confesiunile nocturne povestind cât îi este de greu să fie departe de Jador:

„Să nu-mi mai scrie nimeni când vin la București, și de Jador. Eu nu știu când vin la București, dar să vină el, dacă mă iubește și dacă îi este dor, pentru că el este bărbat, el trebuie să facă pasul.

Și dacă vin, eu nu știu dacă mă văd cu el.”, a declarat Mariana, fosta concurentă Putere Dragostei.

Mariana și Jador

În jrul orei 2.00, Mariana și-a continuat declarațiile de pe InstaStory, explicându-le urmăritorilor ei că există șansa, totuși, ca ea să nu foremze un cuplu cu jador... pentru că așa sunt bărbații. Femeia pune baza nereușitelor în mâna lui Dumnezeu, pentru că dacă ceva nu se întâmplă, așa a fost menit să fie:

„Până vin la București, Jador se va axa pe vreo gagică. Și când voi veni eu, gata, îi trece dorul.Parcă acum așteaptă, dar când vin eu, gata, îi trece dorul. Așa sunt bărbații, ca în filme. Fata când vine, bărbatul gata, și-a găsit deja (n.r.-pe altcineva). Dar înseamnă că Dumnezeu vrea ceva dacă băiatul nu așteaptă... Eu nu pot să vin acum la București, e greu...”

Deși artistul nu o urmărește pe Instagram, tânăra a postat chiar pe parcursul acestei săptămâni o poză cu cei doi, cu mesajul: „Desprindeți-vă de el, va fi soțul meu. Pur și simplu îl iubesc. Mă refer la gagicile lui care mor de ciudă de compatibilitatea mea cu el”

 

Vezi Galeria Foto pentru VIDEO cu confesiunile Marianei

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marian Drăgulescu se căsătorește din nou! Cum arată viitoarea soție a campionului mondial

Calina Dumitrescu a părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities! Fosta concurentă a ajuns la capătul puterilor! Care este motivul plecării

A murit preotul militar de la Brigada 18 infanterie Banat, răpus de virusul SARS-CoV-2. Radu Cosmin Bogdan era tatăl a trei copii. „Slujitor vrednic, cu o inimă blândă, caldă...

Vești bune doar pentru 3 zodii. Atenție nativi la Marte care va intra în zodia Taurului

Soția lui Zelenski le-a dat vestea cumplită copiilor: Nu le poți ascunde! Din păcate, e adevărat

A murit Peter Imre! „Drum lin, fratele meu mai mare!”

Românii au bani și nu știu de ei. Țara noastră este în vârful unui top întocmit de Banca Mondială

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies