Ea este femeia care sfideaza de 16 ani puscaria! Este condamnata definitiv, dar n-a stat nici macar o ora dupa gratii! Vezi cum e posibil!

Numele ei este Jana Tiron, este din comuna Vidra, are 72 de ani si de 16 ani reuseste sa fenteze puscaria.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAre o condamnare la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. A fost asistenta la sectia de ginecologie a spitalului comunal, iar in 1997 a intervenit pe langa directorul unitatii ca sa isi angajeze o nepoata acolo. Pretul platit pentru trafic de influenta a fost o gaina si 1000 de lei. Pentru aceasta incercare de mituire, femeia a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare, scriu cei de la adevarul.ro.

Inca din 1997 se chinuie procurorii sa o bage dupa gratii, dar femeia invoca diferite motive. Ba ca e bolnava, ba ca e paralizata. Anchetatorii nu cred o iota din ce spune si o considera buna de mers la inchisoare. "De 16 ani ma tot cara pe la expertize, am hepatica cu virus C, am fost paralizata patru ani de zile, sunt cardiaca, sunt operata de hernie de disc, am un san extirpat, am cancer cu metastaza. Sunt vai de capul mey. In 2006 mi s-a dat hotarare definitiva ca nu mai pot sa fiu incarcerata, iar ei ma vor in continuare dupa gratii.", isi spune Jana Tiron povestea.

Totusi, pe de alta parte, medicii spun ca femeia ar fi perfect sanatoasa si ca obtine aceste acte fraudulos, doar ca sa scape de puscarie.

Femeia spera ca pana la urma sa obtina o "gratiere" si sa nu mai fie nevoita sa isi duca tineretile dupa gratii pentru "o gaina" si cativa lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate