Ea este femeia din Galaţi care şi-a angajat amantul să-i omoare soţul italian. Femeia căuta de mai multe luni să angajeze pe cineva ca să-i dea o lecţie italianului

Femeia din Galaţi care a plătit doi băieţi să-i omoare soţul a fost dusă în faţa anchetatorilor şi a recunoscut întreaga faptă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Ea este femeia din Galaţi care a plătit doi băieţi pentru a-i da o lecţie soţului ei de 64 de ani, de origine italiană. 

Citeste si: Detalii incredibile ies la iveală în cazul odioasei crime din Galaţi. Femeia şi-a plătit amantul să-i omoare soţul

Citeste si: Departe de tatăl lor, copiii lui Borcea cu Alina Vidican se distrează de minune! Ce veseli sunt Alexandru și Gloria FOTO

Citeste si: Crimă oribilă în București! Un bărbat din sectorul 4 a fost omorât de foștii chiriași

Ea este femeia din Galaţi care şi-a angajat amantul să-i omoare soţul italian. Femeia căuta de mai multe luni să angajeze pe cineva ca să-i dea o lecţie italianului

Nicoleta Postolici era împreună cu Mario Monaco de la vârsta de 19 ani şi aveau împreună 12 ani de relaţie. Femeia a declarat în faţa anchetatorilor că soţul ei devena agresiv cu ea când consuma alcool şi a vrut să îi plătească cu aceeaşi monedă. Mai mult, martorii au declarat că femeia de 32 de ani căuta de mai multe luni pe cineva care să îl bată pe soţul ei. În momentul asasinatului soţului ei, Nicoleta a plecat la casa părintească.

Băieţii de 21 de ani care l-au agresat pe italian nu şi-au recunoscut fapta, în primă fază, apoi au cedat presiunilor oamenilor legii. 

„Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida”, a declarat procuroarea Liliana Istrate, de la Parchetul Tribunalului Galaţi, conform Adevărul.
Ulterior s-a aflat că unul dintre bărbaţii de 21 de ani era chiar amantul Nicoletei Postolici, despre care soţul ei aflase. Vecinii Nicoletei Postolici şi ai lui Mario Monaco au declarat că problemele celor doi au început când soţul a aflat că femeia ducea o viaţă dublă. vecinii celor doi au confirmat că italianul ar fi lovit-o de mai multe ori pe soţie.

Potrivit martorilor, până să-l cunoască pe italian ea a practicat prostituţia în Tecuci (judeţul Galaţi) şi în Italia. Italianul s-a îndrăgostit de ea şi la un moment dat s-au căsătorit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate