Ea este jandarmeriţa ucisă pe trecerea de pietoni! Irina a fost lovită din plin

Stiri

Ea este jandarmeriţa ucisă pe trecerea de pietoni! Irina a fost lovită din plin

 
Irina Airinei, în vârstă de 40 de ani, a fost spulberată de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Tânără mămică era purtător de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Făltăceni şi momentan se afla în concediu de creştere copil.
 
"Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofiţer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier.
În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt şi ofiţer specialist în cadrul şcolii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambiţioasă şi plină de energie. Fetiţa ei, de 1 an şi jumătate este grav rănită, însă cu şanse desupravieţuire. 
 

 

 
Ofiţerul se afla în concediu de creştere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în şcoală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine
putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Aşa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată şi-i transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis colegii Irinei, de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi.