Ea este mama cu cei mai mulți copii din România. La 42 de ani are 20 de copii și spune că nu se va opri aici: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim”

O femeie de 42 de ani din Argeș a născut de 20 de ori și este declarată mama cu cei mai mulți copii din România.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Georgiana Văcaru a născut primul copil la vârsta de 19 ani și de atunci a adus pe lume câte un copil în fiecare an. Cel mai mare copil, este un fiu de 23 de ani, care are deja propria lui familie, potrivit Realitatea Argeș.

Citeste si: Tânără de 26 de ani din Lugoj a murit strivită de propria mașină. Cum s-a produs tragedia

Citeste si: Lecție dură pentru o hoață de haine din Alexandria. Șefa magazinului a dezbrăcat-o până la chiloți și a dat-o afară din magazin

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Se poate şi mai rău decât  în cazul decesului Cristinei Ţopescu! O femeie din Galaţi a fost găsită moartă în casă la 6 luni după de îşi dăduse ultima suflare!

Ea este mama cu cei mai mulți copii din România. La 42 de ani are 20 de copii și spune că nu se va opri aici: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim”

Familia Văcaru trăiește în satul Coteneşti, comuna Stoenești, într-o casă cu opt dormitoare, în care părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse. Cei 12 băieţi și 8 fete sunt întreținuți de tatăl care pleacă la muncă în străinătate, de două ori pe an, toamna și primăvara. Însă, principalele venituri ale familiei sunt alocațiile coiilor. 

Ultimul membru al familiei Văcaru este o fetiță pe care femeia a născut-o la început de an 2020, în urmă cu câteva zile, iar mama spune că nu va refuza un alt copil.

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată.

Medicii spun că este sănătoasă şi capabilă să mai nască.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

Garbis Dedeian a murit! Doliu în lumea muzicală din România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies