Ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda! Anamaria Rosa o iubeşte enorm: “Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi ţie din tot sufletul că îmi eşti mereu alături”

Amicii Anamariei Rosa ştiu că ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda. Celebrul cântăreţ de muzică populară, care a decedat pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, a susţinut că era tatăl a trei copii, însă nici unul nu era al său. Mario şi Rachele sunt copiii Marielei dintr-o altă relaţie, Mariela fiind femeia despre care Preda susţinea că îi este parteneră de viaţă. (vezi ce părere are fiica lui Aurelian Preda despre logodnă)

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda, distrusă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Citeste si: “Soţia” lui Aurelian Preda arată senzaţional! Mariela şi-a găsit liniştea în Italia: “Secretul fericirii este libertatea”

Citeste si: Parintele Efrem a dezvaluit ce i-a spus Aurelian Preda inainte sa moara. Uite ce a prezis artistul despre care se spunea ca are darul premonitiei. "Vor curge pasii lor" EXCLUSIV

Ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda. A susţinut că are o relaţie cu Mariela

"Mariela e partea feminină din viaţa mea care mă suportă de 20 de ani şi căreia îi mulţumesc că mi-a fost aproape la bine şi la rău. O consider un trimis al lui Dumnezeu, în faţa căruia am jurat credinţă la bine şi la rău… Am fost colegi de liceu, iar destinul ne-a unit pe vecie”, a dezvaluit Aurelian Preda intr-un interviu din revista Taifasuri. Mariela a negat apoi vehement că a avut vreo relaţie sentimentală cu Preda, mai ales că ea era măritată în Italia.

fara descriere

Ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda: "Te iubesc enorm, mămica mea tânără şi frumoasă!"

E clar că ea este mama secretă a fiicei lui Aurelian Preda. Tot în Italia trăieşte şi mama naturală a Anamariei Rosa. Este vorba despre Ioana Magdalena, o nepoată a artistului decedat. Şi ea e măritată în Italia, unde are soţ şi copii. Recent, de ziua Ioanei, Anamaria Rosa i-a trimis un mesaj emoţionant: "Astăzi este o zi specială..este ziua mamei mele! La mulţi ani, mama mea! Să fii sănătoasă, fericitaă iubită, să ai parte de tot binele din lume şi să te ocrotească Dumnezeu toată viaţa de tot ce este rău! Îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi tie din tot sufletul că îmi eşti mereu alături, că mă susţii şi că mă iubeşti aşa cum te iubesc şi eu, necondiţionat! Te iubesc enorm, mămica mea tânără şi frumoasă! La mulţi ani!!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate