Vedete

Ea este noua iubită a lui Culiţă Sterp! Mihaela s-a dat singură de gol

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ea este noua iubită a lui Culiţă Sterp! Mihaela s-a dat singură de golicon photo
 
Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit în urmă cu câteva luni, acum fiind în plin proces de divorţ.  Culiţă nu s-a afişat pana în prezent cu o altă femeie, însă, recent, o domnişoară pare să-şi fi făcut loc în inima lui. 
 
Culiţă Sterp s-a fotografiat alături de o tânără pe nume Mihaela. Fanii s-au grăbit să-i felicite, în timp ce tânăra nu a negat, din contră. Mihaela le-a mulţumit şi a publicat alături două inimioare, confirmând astfel povestea de iubire. 
 
"Eşti foarte frumoasă să ai grija de frumosul de lângă tine poate o să avem surprize frumoase / Ce pereche frumoasă, vă stă bine înpreună / Un cuplu superb, Culiţă să nu o pierzi pe această fată frumoasă", sunt câteva dintre comentariile primite de Mihaela.
 
 
Carmen de la Sălciua s-ar fi cuplat cu cel mai bun prieten al lui Culiţă Sterp. Totul s-a aflat după ce Culiţă Sterp a anunţat că are piesă nouă şi videoclip nou.
 
"Vă pup cu drag pe toţi! Ţineţi aproape, apare cel mai nou clip intitulat 'Povestea noastră' în care o să vă regăsiţi mulţi dintre voi! Este un clip cu multă acţiune, în care a luat foc un BMW şi a fugit o nevastă cu un prieten bun de-al soţului ei! Bine, ordinea nu e asta, dar acţiunea da! Promit că o să vă placă!", a spus Culiţă Sterp.
 
 
WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Titlu secțiune