Ea este pisica-mutant! FrankSiLouie avea doua fete, iar veterinarii nu ii dadeau nicio sansa sa traiasca mai mult de cateva saptamani! Mata a murit abia la 15 ani, de cancer

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereAcesta pisica a contrazis "prezicerile" veterinarilor. Desi specialistii spuneau ca nu are nicio sansa sa traiasca mai mult de cateva saptamani, mata a implinit 15 ani. A murit in urma cu putin timp de cancer.

FrankSiLouie era un animalut neobisnuit. Botezat asa din cauza infatisarii sale (Frank si Louie), pentru ca avea doua fete, motanul ducea o viata aparent normala. Avea doua nasuri, doua guri, dar un singur creier. Pisica nu vedea cu ochii din mijloc, dar cei doi din lateral functionau normal.

FrankSiLouie ar fi trebuit sa fie eutanasiat in 1999, dar unei asistente de veterinar i s-a facut mila de el si l-a luat acasa, ingrijindu-l si iubindu-l pana in ultimele clipa de viata.

A intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai longeviva pisica Janus (denumita asa de la un zeu roman cu doua fete). Aceste mate nu supravietuiesc decat cateva zile, maximum cateva saptamani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate