Ea este roscata care a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu in viata lui Catalin Botezatu!

Denisa Ciocoiu, concurenta de la „Next Top Model” care a devenit preferata lui Catalin Botezatu, nu a putut lipsi de la petrecerea designerului. Imbracata intr-o fusta scurta sclipitoare si o bluza transparenta, roscata a facut furori printre invitati.

Distribuie pe:

fara descriereDenisa a petrecut toata nopatea alaturi de CatalinCu toate ca Bianca Dragusanu a fost si ea invitata la aniversarea creatorului de moda, aceasta a preferat sa stea in compania iubitului ei, Adrian Cristea. Bote n-a suspinat insa dupa ea, caci alaturi i-a fost Denisa, tanara cu care designerul are o relatie mai speciala.fara descriereBianca Dragusanu, in Dubai

fara descriereDenisa se pozeaza la fel ca si Bianca Dragusanu. Tanara o copiaza pe fosta iubita a lui BotePana acum ceva vreme, Bianca se afisa peste tot la bratul lui Catalin si era prezenta in toate prezentarile lui de moda, insa lucrurile s-au schimbat! Cea care i-a luat locul fostei iubite a lui Bote este Denisa, de care designerul este foarte mandru.

Tanara, in varsta de 20 de ani, este copia identica a Biancai. Inalta, slaba, roscata si cu ochii albastri, Denisa l-a impresionat imediat pe Catalin!

Normal ca fata nu putea lipsi de la petrecerea de azi noapte prin care Bote a vrut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. Designerul implineste 46 de ani pe 3 decembrie.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate