Ea este singura femeie din lume care i-a dat papucii lui Bogdan Vladau! Bomba sexy Ioana l-a parasit pe "Burlac" dupa o relatie pasionala si a fugit in America! Vezi motivul rupturii!

Ioana Ghiran a fost iubita lui Bogdan Vladau mai bine de doi ani, dar l-a parasit pe barbatul obisnuit sa faca, mai mereu el, primul pas spre despartire.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereLista de cuceriri a lui Bogdan Vladau, “Burlacul” care tocmai s-a departit de Daciana, castigatoarea concursului, este condimentata cu nume despre care presa a notat ca i-au fost partenere modelului: Cosmina Pasarin, Manuela Fedorca, Rita Muresan, Raluca Sandu sau Iulia Vantur. In majoritatea cazurilor, relatiile s-au terminat repede, iar Vladau a fost cel care a decis incheierea lor. fara descriereNu la fel s-a intamplat in 2006, cand Vladau a fost parasit de iubita sa, modelul Ioana Ghiran, dupa doi ani de amor. Vladau si Ghiran au fost colegi la o agentie de modele, iar povestea lor a tinut pana cand Ioana a decis ca e bine sa se concentreze doar asupra carierei si s-a stabilit in America. In prezent, Ioana Ghiran locuieste la New York, dar calatoreste des, fiind solicitata pentru filmari si sedinte foto in toata lumea.fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate