Ea este “soacra” lui Vanghelie si sora lui Serghei Mizil! Lidia Niculescu Mizil a trecut acum noua ani printr-o tragedie fara margini cand si-a pierdut fiul intr-un accident!

Putina lume isi aduce aminte ca in urma cu aproape noua ani, familia Mizil trecea printr-o tragedie fara margini, atunci cand Razvan, in varsta de doar 28 de ani, nepotul celebrului Serghei, isi pierdea viata intr-un accident de motocicleta! Tanarul era fiul Lidiei, sora lui Serghei si mama Oanei Mizil!

Distribuie pe:

fara descriereIn urma cu aproape noua ani, Serghei Mizil isi pierdea un nepot intr-un tragic accident de motocicleta! Razvan, in varsta de doar 28 de ani venea dinspre Snagov spre Bucuresti, iar in dreptul localitatii Saftica, pe DN 1, a pierdut controlul motocicletei si a pierit intr-un mod cumplit!

fara descriereTanarul era fratele Oanei Mizil, iar mama lor este Lidia, una dintre surorile celebrului Serghei Mizil.

fara descriereSpre deosebire de fratele ei, Lidiei nu i-a placut niciodata se fie in centrul atentiei, efort destul de mare pe care trebuie sa-l faca si in prezent, mai ales ca are statutul de “soacra” a lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 5. Fiica ei, deputata Oana Niculescu-Mizil se afla de mai multi ani intr-o relatie de iubire cu celebrul politician PSD.

In afara de Lidia, Serghei Mizil mai are o sora, pe Donca, despre care s-a spus ca a fost timp de 10 ani iubita lui Nicusor Ceausescu, relatie care nu i-a fost deloc pe placul Elenei Ceausescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate