Ea este sora secretă a lui Cristi Borcea din Germania! Ștefania a împlinit recent 43 de ani FOTO EXCLUSIV

Dinamovistul Cristi Borcea are două surori despre care se știu foarte puține lucruri.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Dinamovistul Cristi Borcea, în prezent încarcerat, dar cu șanse mari de a fi eliberat în curând, a fost mereu în prim-planul vieții publice, dar nu același lucru se poate spune despre restul familiei din care provine afaceristul. 

Citeste si: Cum arătau părinții Alinei Vidican acum 39 de ani, când s-au căsătorit! Nu-i mai recunoști FOTO

Citeste si: Aroganța Alinei Vidican! Cristi Borcea trece prin emoțiile vieții, așteptând eliberarea, ea se răsfață cu cheltuieli de sute de mii de dolari

”La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos. Am în total 10 nepoți. 7 copii de la Cristi, două fete de la Violeta și o fată de la Ștefania care trăiește în Germania”, a povestit recent Stere Borcea, tatăl lui Cristi. 

fara descriere

Ștefania, sora mai mică a lui Cristi, este stabilită de ani buni în Germania, într-un orășel din nord-vestul țării, unde și-a întemeiat o familie cu un cetățean străin, cei doi având împreună o fată. Ștefania, care a împlinit 43 de ani pe 1 octombrie, duce dorul meleagurilor natale, unde vine destul de rar, cel mai mult lipsindu-i mama, Elena. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate