Ea este tanara care va face senzatie in muzica romaneasca! Ecaterine a lansat un single superb! Asculta-l AICI!

Desi norii de afara anunta o zi ploiasa, frumoasa Ecaterine lanseaza single-ul “Zi cu soare”, o piesa ce ne transpune in atmosfera plina de romatism a unei zile senine, petrecute in Paris.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“Sunt indragostita de piesa, de romantismul inocent pe care il degaja, de parfumul unei zile de primavara in care simti pentru prima data fiorul dragostei. Imi doresc sa inspiram cat mai multe povesti de iubire, sa invatam sa ne indragostim.... ”, povesteste Ecaterine

Single-ul este compus de catre talentatul Dima, iar Laurentiu Duta este cel care s-a ocupat de orchestratie. Pe langa varianta in limba romana, single-ul "Zi cu soare" beneficiaza si de o varianta in limba engleza si una in limba rusa.

“Dima este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei. Ne cunoastem din copilarie, am compus si am cantat multe piese impreuna iar de data asta am hotarat sa lansam o piesa care este foarte aproape de sufletul nostru.”, continua Ecaterine

Dima, un tanar artist cu origini din Romania, Republica Moldova si Bulgaria, a inceput inca de la 14 ani sa compuna versuri si sa scrie melodii, dragostea pentru muzica fiind cea mai puternica mostenire a sa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate