Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

O bătrânică din Buzău a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc cu gestul ei. De atunci a trecut un an de zile, iar Suveranul Pontif a ținut-o minte pe Anica Iancu.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Anica Iancu
Papa Francisc în România

Bunicuța cu bebelușul în brațe a rămas în amintirea Papei Francisc, după vizita de anul trecut de la Iași. Anica Iancu l-a impresionat atât de tare, încât a devenit imaginea-simbol a Vaticanului. Femeia a apărut pe o carte de rugăciuni! 

Citeste si: Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândul obiectele suspecte

Citeste si: Oana Roman, momente dificile la școală! Vedeta a povestit despre o perioadă neplăcută din viața ei: "Am niște chestii pe suflet..."

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Bianca Comănici trece prin momente dificile! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a ajuns la căpătul puterilor:"Sunt prea confuză..."

Bunicuța care l-a impresionat pe Papa Francisc

O bunicuță din Bacău a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc, atunci când acesta a fost în vizită în România. Fiind total impresionat de femeie, Papa Francisc a decis să fie imprimat chipul bunicuței pe o carte de rugăciuni. Suveranul Pontif face cadou acest suvenir persoanelor care vin să îl vadă. 

"Era o femeie bătrână, destul de bătrână, o bunică. Pe brațe își ținea nepotul de mai puțin de două luni. Când am trecut, mi l-a arătat.Zâmbea și era un zâmbet complice, ca și cum mi-ar fi spus "Uite, acum și eu pot să visez!", a declarat Papa Francisc. 

Anica Iancu a vorbit despre momentul unic pe care l-a trăit acum un an de zile, atunci când Papa a venit în România. Femeia are 80 de ani și este satul Bârzulești, judeţul Bacău. În momentul în care, Suveranul Pontif și-a făcut apariția în Iași, femeia a văzut o femeie cu un bebeluș care încerca să ajungă mai aproape. Atunci, bunicuța a luat copilul și a rămas cu el în brațe, moment în care a fost observată de Papa.

Anica Iancu
Anica Iancu, bătrânica care l-a impresionat pe Papa Francisc

"Cineva a zis din spate: "Să-l ia cineva!". Eu atunci m-am uitat în spate, nu îndrăznea nimeni. I-am zis: "Măi, fato, dă-mi-l mie dacă totuşi vrei poate să-l binecuvânteze Sfântul!". N-am apucat bine să îl ţin în braţe că a apărut Sfântul Părinte. Eu cum l-am luat de peste şi m-am întors aşa cu el, aşa am rămas cu el.", a declarat Anica Iancu.

De atunci, bătrânica a rămas în amintirea Suveranului Pontif și chiar i-a pus chipul ei pe carte de rugăciuni, semn că a fost profund impresionat de gestul femeii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorel Stegaru, ironizat de către fani pe Instagram! Cum a sărit Vulpița în apărarea soțului ei

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - Prima parte: Alexandra și Nicos, la cuțite - Vezi emisiunea online

Cel mai sănătos si delicios BigMac. Rețeta fără carbohidrați. E mai delicios decât crezi

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Lino Golden și-a achiziționat un nou bolid de lux! Cum arată mașina de zeci de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies