Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

O bătrânică din Buzău a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc cu gestul ei. De atunci a trecut un an de zile, iar Suveranul Pontif a ținut-o minte pe Anica Iancu.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Anica Iancu
Papa Francisc în România

Bunicuța cu bebelușul în brațe a rămas în amintirea Papei Francisc, după vizita de anul trecut de la Iași. Anica Iancu l-a impresionat atât de tare, încât a devenit imaginea-simbol a Vaticanului. Femeia a apărut pe o carte de rugăciuni! 

Citeste si: Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândul obiectele suspecte

Citeste si: Oana Roman, momente dificile la școală! Vedeta a povestit despre o perioadă neplăcută din viața ei: "Am niște chestii pe suflet..."

Citeste si: Un renumitul epidemiolog rupe tăcerea. Nu mai avem nicio scăpare! - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Bianca Comănici trece prin momente dificile! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a ajuns la căpătul puterilor:"Sunt prea confuză..."

Bunicuța care l-a impresionat pe Papa Francisc

O bunicuță din Bacău a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc, atunci când acesta a fost în vizită în România. Fiind total impresionat de femeie, Papa Francisc a decis să fie imprimat chipul bunicuței pe o carte de rugăciuni. Suveranul Pontif face cadou acest suvenir persoanelor care vin să îl vadă. 

"Era o femeie bătrână, destul de bătrână, o bunică. Pe brațe își ținea nepotul de mai puțin de două luni. Când am trecut, mi l-a arătat.Zâmbea și era un zâmbet complice, ca și cum mi-ar fi spus "Uite, acum și eu pot să visez!", a declarat Papa Francisc. 

Anica Iancu a vorbit despre momentul unic pe care l-a trăit acum un an de zile, atunci când Papa a venit în România. Femeia are 80 de ani și este satul Bârzulești, judeţul Bacău. În momentul în care, Suveranul Pontif și-a făcut apariția în Iași, femeia a văzut o femeie cu un bebeluș care încerca să ajungă mai aproape. Atunci, bunicuța a luat copilul și a rămas cu el în brațe, moment în care a fost observată de Papa.

Anica Iancu
Anica Iancu, bătrânica care l-a impresionat pe Papa Francisc

"Cineva a zis din spate: "Să-l ia cineva!". Eu atunci m-am uitat în spate, nu îndrăznea nimeni. I-am zis: "Măi, fato, dă-mi-l mie dacă totuşi vrei poate să-l binecuvânteze Sfântul!". N-am apucat bine să îl ţin în braţe că a apărut Sfântul Părinte. Eu cum l-am luat de peste şi m-am întors aşa cu el, aşa am rămas cu el.", a declarat Anica Iancu.

De atunci, bătrânica a rămas în amintirea Suveranului Pontif și chiar i-a pus chipul ei pe carte de rugăciuni, semn că a fost profund impresionat de gestul femeii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan încă poartă verigheta, deși este cu Tiberiu Argint

Evitați urgent aceste măști. Nu sunt bune de nimic și se găsesc în magazine. ANPC spune cum vedem diferența

Surpriză de proporții! O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va fi implicată într-un mega proiect: „Cu siguranță au contat și rugaciunile”

Viorel Stegaru, ironizat de către fani pe Instagram! Cum a sărit Vulpița în apărarea soțului ei

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - Prima parte: Alexandra și Nicos, la cuțite - Vezi emisiunea online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies