LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

EBA ramane fata tatii! Desi s-a maritat, face Revelionul tot cu Basescu, la Predeal!

Dupa vacanta de Craciun, pe care au petrecut-o impreuna la munte, la vila de protocol de la Predeal, EBA va face Revelionul tot cu Traian Basescu, si, surpriza, in aceeasi statiune!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNoaptea dintre ani o va gasi pe EBA, alaturi de tatal ei, la un hotel din Predeal. Elena si sotul ei, Bogdan Ionescu, au hotarat sa petreaca toate Sarbatorile de iarna in familie. Craciunul l-au facut la vila de protocol de la Predeal, iar, de Revelion, se pregatesc sa danseze la unul dintre cele mai fitoase hoteluri din zona. In ceea ce priveste tinuta pe care Elena Basescu o va purta la petrecerea de Revelion, apropiatii  brunetei spun ca ea si-ar fi luat o rochie speciala de la Paris, fireste de firma. La fel a facut si Syda, care si-a cumparat si el, tot din capitala Frantei, un costum de la o cunoscuta casa de moda italiana.

Ar mai de spus ca, la Revelion, ca de obicei, familia prezidentiala va avea parte de o escorta pe masura si girofar. Astfel, in orice coltisor al Predealului s-ar duce, EBA, Syda si Basescu vor fi insotiti de garzile de corp, care vor indeparta, in cazuri exceptionale, persoanele insistente sau cele puse pe scandal!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate