Ecaterina Andronescu, suprinsă fără mască de protecție într-un supermarket! Oamenii nu au trecut cu vederea neregula

Fostul Ministru al Educației a fost suprinsă fără mască, în timp ce era la un supermarket!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Ecaterina Andronescu
fostul ministru al educației

Scene șocante într-un supermarket! Ecaterina Andronescu a fost suprinsă fără mască de protecție pe față, chiar dacă aceasta o avea la mână. Toată scena a fost filmată de către un ziarist. 

Citeste si: Oana Lis, sfătuită de Viorel Lis să-și găsească un iubit, după moartea sa! "Fiind o diferență de vârstă între noi..."

Citeste si: Un tânăr de 18 ani a fost bătut, înjunghiat și băgat în comă! Părinții sunt distruși de durere: „I-a scos cheagurile de sânge din gură...”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: O mamă își caută cu disperare fetița dispărută de mai bine de o săptămână: ”Vreau să știe că o iubesc și că vreau să vină acasă”

Ecaterina Andronescu, suprinsă fără mască de protecție

Cu toate că Ectaerina Andronescu a recomandat foarte mult, în ultima perioadă, oamenilor să țină cont de măsurile de protecție și de cele de distanțare socială, fostul ministru al educației a fost suprins în timp ce nu purta mască. Toată scena a fost filamă într-un supermarket din Mehedinți, iar oamenii nu au trecut cu vederea această neregulă. Deși avea mască de protecție prinsă la gât, aceasta nu a decis să și-o pună pe față, ținând cont și de faptul că era în interior. 

Ecaterina Andronescu
Sursă foto: ziarul de Mehedinți. Ecaterina Andronescu fără mască de protecție în interior.

Ecaterina Andronescu a fost prezentă, vineri, la Drobeta Turnu Severin, pentru întâlnirea cu primarul Marius Vasile Screciu. Acesta i-a prezentat realizările în ceea ce privește începerea noului an școlar. El a decis ca în școala din cartierul Gura Văii să se realizeze dezinfecție și dezinsecție, pentru o începere potrivită a școlii. 

Fostul ministru al educației în perioada școlii

Despre perfomanțele înregistrate de fostul ministru pe băncile școlii ne-a dezvăluit mai mult Ion Coadă, vecin și fost coleg de clasă cu Ecaterina.

”Cum să nu ne știm, ne știm bine, familiile noastre au fost și sunt prietene de-o viață. Cati a stat aici până a plecat la București la facultate. A fost șefa clasei, era colega mea, știu ce spun, învăța foarte bine. 7 clase a făcut, aici, la Malovăț. Cred că noi am fost ultima generație care a făcut 7 clase. Ea niciodată n-a fost cu nasul pe sus, și acum, când mai trece pe acasă, salută, te întreabă ce faci...E mereu pe fugă, dar la câtă treabă are, e normal!”, ne-a povestit Ion Coadă, fost coleg de clasă cu Ecaterina Andronescu

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

S-a îmbogățit în urma unei căzături în baia unui mall din capitală! O întâmplare tragi-comică i-a umplut conturile din bancă!

Cornelia Catanga trece prin momente cumplite după ce s-a despărțit de Aurel Pădureanu: ”Cine ar putea să mă ajute..”

O mamă își caută cu disperare fetița dispărută de mai bine de o săptămână: ”Vreau să știe că o iubesc și că vreau să vină acasă”

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies