Stiri

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Cum te influenteaza aceasta zi

Maine are loc solstitiul de toamna, iar daca vrei sa aflii cum te va influenta, citeste materialul de mai jos.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Cum te influenteaza aceasta ziicon photo

Maine, 23 septembrie, ora ora 04:54 are loc Echinoctiul de Toamna. Acest lucru se intampla anual, la inceputul ultimei decade a primei luni de toamna.

Echinoctiul de toamna este marcat de luarea ultimelor recolte si sadirea semintelor pentru toamna. In acelasi timp, pasarile pleaca spre zonele calde, iar animalele incep sa-si faca provizii pentru iarna.

Exista o multitudine de traditii romanesti in aceasta perioada. Din batrani se spune ca florile se plang una pe celalata pana se vor usca. De asemenea, trebuie facut mustul, iar nucile, gutuile si merele trebuiesc batute.

Cum te influenteaza Echinoctiul de Toamna?

In mitologia greaca se spune ca toamna se intorcea Zeita Persefona alaturi de sotul ei Hades in lumea de dincolo. Aceasta perioada te indeamna sa vezi care au fost reusitele, dar si care au fost esecurile din ultimele tale luni. Totodata, traditia spune ca la biserica se duc prune pentru a fi sfintite si pentru a te a vindeca in viitor. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune