Echinocțiu toamnă 2019. Când are loc echinocțiul și când trecem la ora de iarnă

Echinocțiu toamnă 2019. Când va avea loc luna aceasta echinocțiul de toamnă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Echinocțiu toamnă 2019. Echinocțiul de toamnă simbolizează începutul anotimpului bogăției, dar care și anunță că ora se va schimba.

Echinocțiu toamnă 2019. Când va avea loc

Echinocțiul de toamnă 2019 va avea loc în data de 23 septembrie la ora 10.50, ora României. În ultimul weekend din luna octombrie se va trece la ora de iarnă. Cu exactitate, se va trece la ora de iarnă duminică, pe 27 octombrie 2019.

Citeste si: Dieta Meghan Markle. Cum reușește să aibă o siluetă impecabilă

Echinocțiu toamnă 2019. Fenomenul are loc anual

Echinocțiul de toamnă are loc în fiecare an, la începutul ultimei decade a primei luni de toamnă. Echinocțiul de toamnă este marcat de luarea ultimelor recolte și sădirea semințelor pentru toamnă. În același timp, păsările pleacă spre zonele calde, iar animalele încep să-și facă provizii pentru iarnă.

Citeste si: Horoscop SEPTEMBRIE 2019. Se anunță o lună a schimbărilor pentru mai multe zodii

fara descriere

Citeste si: Zodiile care vor întoarce banii cu lopata în luna septembrie

Echinocțiu toamnă 2019. Tradiție din bătrâni

Există o multitudine de tradiții românești în această perioadă. Din bătrâni se spune că florile se plâng una pe cealaltă până se vor usca. De asemenea, trebuie făcut mustul, iar nucile, gutuile și merele trebuiesc bătute.

În mitologia greacă se spune că toamna se întorcea Zeița Persefona alături de soțul ei Hades în lumea de dincolo. Această perioadă te îndeamnă să vezi care au fost reușitele, dar și care au fost eșecurile din ultimele tale luni. Totodată, tradiția spune că la biserică se duc prune pentru a fi sfințite și pentru a te a vindeca în viitor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate