Vedete

“Echipa Faimosilor este, in sfarsit, o echipa”! Vezi ce s-a intamplat intr-un club intre rudele si prietenii concurentilor de la Exatlon / Video EXLCUSIV

In ultima vreme, toti telespectatorii show-ului Exatlon Romania au observat ca, in sfarsit, echipa Faimosilor s-a inchegat in Republica Dominicana si ca eforturile lor in lupta cu Razboinicii au devenit din ce in ce mai bune.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Din acest motiv, Adi Blidaru a decis sa faca in asa fel ca si in Romania Faimosii sa faca o echipa si, in Centrul Vechi, in aceasta dupa-amiaza, s-au strans mai multi dintre prietenii si rudele Faimosilor.

Iar evenimentul a fost, cu siguranta, unul cat se poate de relaxat, fostul concurent Exatlon, Adi Blidaru, fiind asediat de intrebarile celor care au emotii pentru cei dragi, aflati inca in concurs.
Toti voiau sa stie cum se simt Faimosii acum, iar Adi Blidaru, in stilu-i caracteristic, nu le-a ascuns nimic din cele petrecute cat timp a fost el in Republica Dominicana. Silviu, iubitul Faimoasei Lili Sandu, s-a linistit, afland ce s-a intamplat si de la ce a pornit cearta dintre frumoasa artista si Whats`Up, recunoscand ca actrita este o fire mai… vulcanica. Iubitul Monicai Rosu, Vlad, era si el ingrijorat pana peste masura de starea Faimoasei, fiind linistit, la randul lui, de Adi Blidaru. Iar daca toata lumea este ingrijorata de cantitatea de mancare primita de Faimosi, Raluca Pulhac, frumoasa sotie a Faimosului, vedea partea buna a lucrurilor.

 

“E bine, Cristi a slabit, sper sa nu mai puna ceva pe el. Imi place cum arata acum, doar barba lui nu, sper sa o dea jos cand se intoarce. Dar, curand i se vor vedea patratelele, va fi  de vis”, spunea, razand, bruneta. In schimb, prietena din copilarie a Anei Georgescu, Ame, recunostea ca se tot intreaba cu ce se hraneste Faimoasa, aceasta fiind vegana convinsa, afland ca cei din echipa o ajuta si o sustin.

 

Iar cum povestile despre Exatlon au fost spune, cu totii au inceput sa puna intrebari si despre rivalii echipei de care sunt atasati emotional. Amatto Zaharia, fatal Faimosului Yamato Zaharia, insotit de fiul sau mijlociu, Ianis, recunostea ca e usor ingrijorat ca ironiile Razboinicilor i-ar putea afecta, mai ales ca Mirel Dragan este o fire vulcanica si a asteptat confirmarea cu privire la starea baiatului lui.
“Echipa Faimosilor este, in sfarsit, echipa. La inceput a fost mai greu, unii se cunosteau, altii nu, dar acum e bine. Au moralul bun, asta e cel mai important, au intrat in cadenta de lupta”, a explicat Adi Blidaru. Si, la initiativa Faimosului, dupa ce le-a inmanat cate un tricou cu #Faimosii le-a aratat secretul concurentilor, adica salutul special pe care il practica dupa fiecare infruntare.

Galerie foto