Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Echipa Netflix a mers în Banat pentru a realiza un documentar despre tăierile masive de lem și au fost întâmpinați de cei care au pus stăpânire în mod ilegal pe pădure.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Echipa Netflix pregăteșete un documentar despre problemele marilor industrii, iar pentru episodul legat de mobilă de proastă calitată făcută din lemn furat au ales să filmeze într-o pădure din Valea Cernei. 

Citeste si: O femeie din Vâlcea a născut singură, acasă! Ambulanţa SMURD nu a putut ajunge

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a murit în Italia! Cum a fost găsit de carabinieri

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Mesajul revoltător al unui șofer de TIR supărat că nu l-a ajutat nimeni să schimbe un bec: „Urâtă nație de oameni suntem. Foarte urâtă."

Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Gabriel Păun povesteşte că, în timpul filmărilor pentru documentar, atât el cât şi jurnaliştii americani au trecut prin clipe de coşmar, fiind sechestraţi în pădure de către exploatatorii de lemn.

„Arborii din pădurile seculare din mijlocul parcului național Domogled au ajuns o mobilă ieftină pe toată Planeta și decepționeazâ consumatorii. «Broken», este serialul Netflix care va fi difuzat în 190 de țări începând cu 27.11. În episodul despre păduri, echipa Neflix și Agent Green au fost agresate de tăietorii de lemne. Am scăpat cu bine toți și vom scoate adevărul la lumină despre monștrii care se ascund în spatele unei piese de mobilă ieftină”, a anunțat organizația Agent Green.

Pentru realizarea investigației care va apărea în serialul Broken, jurnaliștii americani au contactat un activist român pe nume Gabriel Păun. Acitivistul i-a condus prin pădurile care furnizează lemnul pentru fabricile de mobilier. 

„Cred că seria de documentare investigative Broken este prima prezenţă Netflix în România. Serialul expune partea întunecată a industriilor lemnului, cosmeticelor, plasticului şi ţigărilor electronice. Când vine vorba despre mobilă ieftină, de proastă calitate, care devastează pădurile şi se vinde pe toată planeta, România este cap de listă în episodul documentarului dedicat acestui subiect», spune activistul român”, au notat pe o rețea socială reprezentanții ONG-ului înființat în 2009. 

Seria ”Broken” abordează mai multe de produse și afacerile necurate din spatele lor. Printre acestea se numără cosmetice, țigările electronice, mobila și industria produselor din plastic. 

Urmatorul articol
Citește și:

Mesajul șocant publicat de Bianca Drăgușanu! Încă o aluzie la aventurile soțului ei, Alex Bodi

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu esofagul fisurat, după ce a înghițit o bucată de plastic ruptă din tacâmurile cu care mânca

Marele secret al Deliei: ce a încercat sora ei mai mică, Oana să facă atunci când avea doar 21 de ani. Ce job neașteptat are aceasta acum

Gigi Becali este în culmea fericirii! Fiica lui este însărcinată pentru prima dată

Reacția femeii din Botoșani care și-a ucis fiul de 17 ani: „Toată lumea a vrut să ne despartă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies