Ecler cu ciocolată şi frişcă

Mod de preparare - ecler cu ciocolată şi frişcă

Autor: M. B.

Eclerul:

Se pune margarina cu apa si sarea la foc. Cand da in clocot, se ia de pe foc, se adauga faina si se amesteca bine. Se fierbe apoi putin la foc mic. Se pune la racit apoi. Cand este aproape rece se adauga pe rand ouale. Se omogenizeaza bine. Dupa aceea se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun sub forma de bastonase.

Se introduce tava in cuptor. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi se taie pe jumatate pe orizontala.

Crema de ciocolata: Se amesteca bine toate ingredientele, iar apoi se fierb la foc mic, amestecand incontinuu pana se ingroasa. Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.

Punem atat crema cat si frisca in cate o seringa de ornat cu varful foarte gros. Luam partea de jos la eclerului, punem apoi un strat ciocolata cu seringa, punem apoi un strat frisca tot cu seringa si punem capacul. Ies delicioase!

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti pe SFATULPARINTILOR.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Singura femeie din Europa de Est care face transplant hepatic, chirurgul român Doina Hrehoreţ, a devenit cetăţean de onoare al oraşului Botoşani

Cimitirul extravagant al mafioţilor din Rusia

Mii de persoane participă la Marşul Chitarelor în Bucureşti, organizat pentru comemorarea victimelor Colectiv

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

SIMONA HALEP a radiat de fericire! BĂRBATUL care a făcut-o să uite de Toni Iuruc

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Boala cruntă de care a suferit Regina Elisabeta. Abia acum s-a aflat

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies