Eclipsa care va dura tot weekendul! Ce se va întâmpla cu fiecare zodie și care va fi cea mai afectată: "Vor exista neînțelegeri cu persoana iubită" | EXCLUSIV

Diverse

Eclipsa care va dura tot weekendul! Ce se va întâmpla cu fiecare zodie și care va fi cea mai afectată: "Vor exista neînțelegeri cu persoana iubită" | EXCLUSIV

Astrologul Astredamus explică ce se va întâmpla cu fiecare nativ pe durata Eclipsei de Lună de weekendul acesta.

Astredamus, astrolog specializat pe astrologie natală, relațională și karmică, a vorbit despre Eclipse. Invitat în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Astredamus a menționat că efectul unei Eclipse se simte cu trei luni înainte ca aceasta să apară. Astrologul a povestit ce lucruri bune, dar și rele aduce Eclipsa de Scorpion de pe data de 5 mai pentru fiecare semn zodiacal, dar și cum să ne pregătim pentru această Eclipsă.

Ce semnifică Eclipsa de Lună?

Eclipsa de Lună este un eveniment astrologic care are loc chiar weekendul acesta. Mulți nu știu ce semnificație are acest fenomen, așa că Astrologul Astredamus a explicat cum se manifestă acesta și cum transformă omul.

"Eclipsele sunt un lucru foarte important în astrologie, deoarece ele resetează timpurile. Oamenii se tem de Ziua Eclipsei, dar efectul se simte cu 3 luni înainte. Eclipsa de Lună de pe 5 mai am putea-o interpreta ca o lipsă, există foarte multă energie.

De aceea, foarte multe evenimente mai puțin plăcute se întâmplă în această perioadă, practic se eclipsează bunătatea din om, latura aceea feminină, înțelegătoare."
, a declarat Astrolog Astredamus.

Ce se va întâmpla cu fiecare zodie la Eclipsă?

Fiecare nativ se manifestă diferit când are loc un fenomen astrologic. Iată care sunt cele mai afectate zodii, dar și care au parte de lucruri frumoase. Va fi un weekend plin de emoții și stări.

"Berbecii vor trece prin emoții mari. La Tauri, nu o să existe înțelegere cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Gemenii vor avea mult de lucru, nu vor avea timp pentru ei, sunt într-o activitate continuă. Pentru raci vor exista neînțelegeri cu persoana iubită, dar rolul lor este pentru a intensifica în sens bun relația. Leii vor avea mici probleme sufletești datorate unor neînțelegeri din casă. Fecioarele nu vor avea liniște, nu știu ce să schimbe în viața lor.

Balanțele este posibil să își schimbe activitatea, când vine vorba despre bani, vor avea parte de o reînnoire pe acest plan. Săgetătorii își vor cunoaște defectele și le vor rezolva. Capricornii trebuie să își reseteze dorințele sociale. Vărsătorii vor avea parte de schimbări legate de imagine și carieră. În ceea ce îi privește pe Pești, este timpul pentru o nouă viață.", a explicat Astrolog Astredamus, la WOWzodiac.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!