Eclipsa de Soare de pe 21 iunie 2020. Cum este afectată zodia ta de acest fenomen astronomic!

Eclipsa de soare de pe 21 iunie 2020 va fi un fenomen spectaculos din punct de vedere astronomic și nu numai. Soarele va fi acoperit de Lună și va fi vizibil ca un inel strălucitor pe bolta cerească.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Eclipsa inelară va putea fi văzută din Africa, America și sud-estul Europei. Așadar, din fericire, România este una dintre țările din care acest fenomen va putea fi observat de către curioși. ora la care Luna se va suprapune peste Soare și se va afla între Soare și pământ este 09:40. Atunci, se va produce Eclipsa de Soare la grad perfect.

Cum sunt influențate zodiile de aer de Eclipsa de Soare. Adelina Pestrițu este Vărsător

Eclipsa de Soare va avea o influență și asupra zodiilor de aer, Gemeni, Vărsători și Balanțe. Asupra Gemenilor, de exemplu, acest fenomen astronomic își va pune amprenta pe plan sentimental.

Adelina Pestrițu s-a născut pe data de 2 februarie și este Vărsător, tot o zodie de aer. Cei născuți în aceeași perioadă cu ea capătă mult curaj să își exprime sentimentele și să ia decizii importante pentru viața de familie și poate chiar și pentru carieră. Va fi, însă, o perioadă constructivă și frumoasă. 

fara descriere

În același timp, Vărsătorii trebuie să aibă grijă la persoanele pe care le țin aproape și să se înconjoare doar de prieteni adevărați, în care au încredere deplină. Din fericire, au alături familiile, iar legăturile sunt mai strânse ca oricând. Veștile bune pentru această zodie nu se vor lăsa așteptate. 

Și balanțele vor fi mai încrezătoare în forțele proprii, ca urmare a aceste eclipse și vor avea de câștigat începând cu data de 21 iunie.

 

Cum sunt influențate zodiile de foc de Eclipsa de Soare

Zodiile de foc, Leii, Săgetătorii, Berbecii vor avea o perioadă bună. Din 21 iunie, tot felul de oportunități noi se vor ivi la tot pasul. Este o ocazie perfectă pentru dezvoltare personală și profesională.

 

fara descriere

Cum sunt zodiile de apă afectate de Eclipsa de Soare

Eclipsa de Soare este și un fenomen spectaculos din punct de vedere astrologic. Și zodiile for fi influențate, iar unele persoane trebuie să aibă mare grijă în acestă perioadă. Cele mai afectate vor fi semnele de apă, adică Racii, Scorpionii și Peștii. Ar putea fi nevoiți să ia decizii deloc ușoare, însă care i-ar putea ajuta mult în viitor.

Citeste si: Adelina Pestrițu a publicat o poza cu ea din 2016 și a stârnit mii de reacții! Detaliul pe care doar fanii adevărați l-au observat

Cum sunt zodiile de pământ afectate de Eclipsa de Soare

Zodiile de pământ, Taurul și Fecioara, vor fi foarte avantajate de Eclipsa de Soare. Pentru ele, perioada următoare va fi una prosperă. Și Capricornii vor avea de câștigat, mai ales pe plan profesional.

În plus, zodiie de pământ vor ajunge să se preocupe mai mult de cunoașterea intrinsecă și de spiritualitate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate